Το μέγεθος Call of Duty Modern Warfare III προκαλεί ζαλάδα – Δείτε πόσα GB χρειάζεται

Θα γεμίσει πολλούς δίσκου…
02 Νοεμβρίου 2023 16:30
Το μέγεθος Call of Duty Modern Warfare III προκαλεί ζαλάδα – Δείτε πόσα GB χρειάζεται

Όπως φαίνεται, η Activision θέλει το Call of Duty Modern Warfare III να είναι το μοναδικό παιχνίδι που θα έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας, αφού το μέγεθός του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 213GB! Ναι, καλά διαβάσατε. Σύμφωνα με τις επίσημες απαιτήσεις συστήματος ο τίτλος χρειάζεται 213GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου σε SSD για όσους θέλουν την πλήρη εμπειρία, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί παίκτες που έχουν μικρότερους SSDs των 256GB, θα τους γεμίσουν με ένα μόνο παιχνίδι.

Βέβαια, υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες που πρέπει να σημειωθούν. Τα βασικά αρχεία του παιχνιδιού «ζυγίζουν» 149GB όταν κάποιος κατεβάζει αρχικά το παιχνίδι και περιλαμβάνουν το Campaign, το Multiplayer, το Zombies, το Warzone και το Call of Duty HQ. Αν κάποιος έχει ήδη κατεβασμένο το COD HQ και το Warzone τότε θα χρειάζεται να κατεβάσει επιπλέον μόνο 78GB. Αφού όλο το περιεχόμενο κατέβει, στη συνέχεια θα μπορούν να διαγραφτούν modes αν κάποιος θέλει να έχει πρόσβαση μόνο στο Call of Duty HQ και στο Multiplayer.

Το μεγάλο αγκάθι είναι όμως τα λεγόμενα "high-rez" assets. Αν κάποιος θέλει να απολαύσει τη μέγιστη ποιότητα γραφικών, τότε θα απαιτούνται ως και 64GB ελεύθερου χώρου ακόμη, από όπου και προκύπτει το συνολικό μέγεθος των 213GB. Παρακάτω θα βρείτε το αναλυτικό infographic με τις απαιτήσεις συστήματος στο PC που εξηγεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Το Call of Duty: Modern Warfare III αναμένεται κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 10 Νοεμβρίου. Οι προ-παραγγελίες για το παιχνίδι έχουν ξεκινήσει ήδη στα επίσημα ψηφιακά καταστήματα των κονσολών και στα Steam και Battle.Net.

Το νέο κεφάλαιο της σειράς έρχεται από την Sledgehammer Games, η οποία έχει συμμετάσχει στην ανάπτυξη του παλιού Modern Warfare 3 του 2011, πλάι στην Infinity Ward. Το ρεζουμέ της επίσης περιλαμβάνει τα Call of Duty: Advanced Warfare, καθώς και τα πρόσφατα Call of Duty στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, δηλαδή τα Call of Duty: WWII και Call of Duty: Vanguard. Το campaign χαρακτηρίζεται ως σκοτεινό, με τον Captain Price και την ομάδα του να πρέπει να ρίξουν για άλλη μια φορά τον Makarov, ο οποίος είναι ο απόλυτος κακός του παιχνιδιού. Επιπροσθέτως, εκτός από τις παραδοσιακές τις πιο γραμμικές αποστολές που μας έχει συνηθίσει το franchise, το MW3 θα περιλαμβάνει και μερικές αποστολές που η Activision τις ονομάζει Open Combat Missions. Αυτές είναι κάπως σαν συμπλήρωμα του campaign και θα δίνουν περισσότερες επιλογές στους παίκτες με διαφορετικά μονοπάτια για να ακολουθήσουν πριν ολοκληρώσουν ένα objective.

Το Modern Warfare III θα έχει και Zombies και θα προσφέρει τον μεγαλύτερο χάρτη που έχει δημιουργήσει ποτέ η Activision, με την Treyarch, την ομάδα που τα δημιούργησε αρχικά, να τα αναπτύσσει και για το νέο παιχνίδι.