Ένας από τους καλύτερους pro παίκτες κατακεραυνώνει και αυτός το Counter-Strike 2

Μετά τον Shroud άλλος ένας επαγγελματίας που εκφράζει έντονα τη δυσαρέσκειά του
06 Οκτωβρίου 2023 16:35
Ένας από τους καλύτερους pro παίκτες κατακεραυνώνει και αυτός το Counter-Strike 2

Κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα μετά το λανσάρισμά του και το Counter-Strike 2 δεν χαίρει της αναμενόμενης αντιμετώπισης από την κοινότητα, η οποία είναι δυσαρεστημένη ειδικά στο ανταγωνιστικό κομμάτι. 

Τώρα ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες παίκτες του Counter-Strike: Global Offensive, ο Oleksandr "s1mple" Kostyljev, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, κατακεραυνώνοντας με πολύ σκληρά λόγια το νέο κεφάλαιο του δημοφιλέστατου και ιστορικού FPS της Valve. 

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Χ (πρώην Twitter), ο 26χρονος Ουκρανός pro player της ομάδας NaVi, κάλεσε όλους τους συναδέλφους του να μην επιχειρήσουν να παίξουν καν το παιχνίδι και να περιμένουν καλύτερα μερικά updates για να διορθωθεί, εφόσον θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το Counter-Strike 2. 

"Μπορώ να σας πω με σιγουριά πως εάν θέλετε να γίνεται pro στο CS2 έχετε ακόμη περιθώριο τριών μηνών. Μην παίξετε αυτό το σκ**οπαίχνιδο τώρα, να περιμένετε τα updates"

Τις δηλώσεις αυτές έκανε αφότου είχε αντιμετωπίσει σοβαρά τεχνικά προβλήματα με το Counter-Strike 2, που προκάλεσαν την οθόνη του υπολογιστή του να αναβοσβήνει συνεχώς. Μάλιστα ανέβασε το σχετικό βίντεο προς απόδειξη: 

Από τους πρώτους επαγγελματίες παίκτες και streamers που εξέφρασε την ειλικρινή του άποψη για το Counter-Strike 2 ήταν ο Shroud, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε:

Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι πεθαίνει. Το CS πεθαίνει με το '2'. Πιστεύω ότι πεθαίνει. Το πιστεύω ακράδαντα. Είναι η αλήθεια. Αυτό είναι το τέλος του Counter-Strike. Νομίζω ότι αυτό είναι το τέλος του Counter-Strike με αυτό το παιχνίδι. Είχαμε μια καλή πορεία, όμως. Έτσι δεν είναι;"

Το Counter-Strike 2 κυκλοφορεί μονό για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam.