Παίζετε Counter-Strike 2 με AMD κάρτα γραφικών; Οι developers έχουν ένα σοβαρό μήνυμα για εσάς

Πολύ προσοχή
17 Οκτωβρίου 2023 08:53
Παίζετε Counter-Strike 2 με AMD κάρτα γραφικών; Οι developers έχουν ένα σοβαρό μήνυμα για εσάς

Το Counter-Strike 2 κυκλοφόρησε στο Steam πριν από λίγες ημέρες και μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα μερικές πληροφορίες που σίγουρα αξίζουν την προσοχή σας. Πιο συγκεκριμένα, οι developers της Valve πήραν τη σκυτάλη στο X (πρώην Twitter) προειδοποιώντας όλους τους παίκτες που χρησιμοποιούν AMD κάρτες γραφικών.

Σύμφωνα με την εταιρία καλό θα ήταν να απενεργοποιήσετε το χαρακτηριστικό της AMD “Anti-Lag/+” καθώς μπορεί να γίνει ban ο λογαριασμό σας. Σύμφωνα με το post που δημοσιεύτηκε στο X, τα χαρακτηριστικά που έφεραν οι νέοι drivers διαφοροποιούν κάποια αρχεία του CS2 αποκλείοντας μερικούς παίκτες από το παιχνίδι. Ωστόσο, η ομάδα θα εργαστεί για να αφαιρέσει τον αποκλεισμό.

Οι τελευταίοι drivers της AMD έκαναν το "Anti-Lag/+" χαρακτηριστικό διαθέσιμο στο Counter-Strike 2, που διαφοροποιεί κάποιες all δυνατότητες. Αν έχετε AMD στον υπολογιστή σας και παίζετε CS2, ΜΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ αυτό το χαρακτηριστικό, καθώς οποιαδήποτε παραβίαση του κώδικα θα έχει αποτέλεσμα τον αποκλεισμό. Μόλις η AMD φέρει την ενημέρωση μπορούμε να εντοπίσουμε τους επηρεασμένους χρήστες και να τους βγάλουμε το ban.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το CS2 έρχεται με την Source 2 μηχανή γραφικών και διαθέτει βελτιωμένα τελευταίας γενιάς γραφικά και Workshop εργαλεία, νέους και ανανεωμένους χάρτες, ένα νέο rating σύστημα, δυναμικά grenades και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά.

Το CS Rating είναι ένα νέο σύστημα μέτρησης των ικανοτήτων και του rating των παικτών στο Counter-Strike 2, το οποίο θα έχει τόσο τοπικά όσο και παγκόσμια leaderboards για να γνωρίζετε ανά πάσα ώρα και στιγμή την κατάταξή σας. Το νέο trailer εξηγεί επίσης πως το "Premier" θα λειτουργεί στο Counter Strike 2 και θα περιλαμβάνει Skill Groups ανά χάρτη, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να προπονηθείτε στους αγαπημένους χάρτες, μαζί με άλλους παίκτες.

Το Counter-Strike 2 κυκλοφορεί από σήμερα στο Steam.