Χαμός σε μεγάλο Counter-Strike τουρνουά – Θεατές όρμησαν στη σκηνή (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξαιτίας μιας αναπάντεχης κόντρας
30 Μαρτίου 2024 10:29
Χαμός σε μεγάλο Counter-Strike τουρνουά – Θεατές όρμησαν στη σκηνή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα αναπάντεχο περιστατικό συνέβη πριν μερικές ώρες στο PGL Major Copenhagen τουρνουά, μια από τις μεγαλύτερες Counter-Strike esports διοργανώσεις, όταν μερικοί θεατές όρμησαν στη σκηνή, φαινομενικά για να διαδηλώσουν για τα skins στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, οι εν λόγω θεατές διέκοψαν τον προημιτελικό μεταξύ των ομάδων MOUZ και G2, τρέχοντας πάνω στη σκηνή της Royal Arena. Η ασφάλεια αντέδρασε σχεδόν ακαριαία και τους σταμάτησε, αλλά παρόλα αυτά μέσα στην αναστάτωση έσπασε το τρόπαιο του τουρνουά. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της PGL, Silviu Stroie, η αστυνομία κλήθηκε στη σκηνή και έγιναν συλλήψεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το HLTV, το όλο συμβάν ήταν ένα κόλπο που φαινομενικά οργανώθηκε από το CSGOEmpire για να τραβήξει αρνητική προσοχή στο CSGORoll, μια αντίπαλη πλατφόρμα τζόγου.

Για την ιστορία, φήμες πως πρόκειται να γίνει μια πιθανή εισβολή στη σκηνή άρχισαν να κυκλοφορούν λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα και έτσι η ασφάλεια γρήγορα ενισχύθηκε. Μάλιστα, στο livestream του, ο ιδιοκτήτης του CSGOEmpire, ο "Monarch", εθεάθη να προσφέρει χιλιάδες δολάρια ως αμοιβή σε μέλη του κοινού που ήταν πρόθυμα να εισβάλουν στη σκηνή για να διαταράξουν τον αγώνα.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε διάφορα βίντεο από το συμβάν.