Ο Shroud κατακεραυνώνει το Counter-Strike 2 – «Αυτό θα είναι το τέλος της σειράς»

Μια δήλωση που συζητήθηκε
03 Οκτωβρίου 2023 21:41
Ο Shroud κατακεραυνώνει το Counter-Strike 2 – «Αυτό θα είναι το τέλος της σειράς»

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, μαζί με τον ενθουσιασμό για το launch του Counter-Strike 2, υπήρξαν και πολλά παράπονα από παίκτες του Counter-Strike: Global Offensive. Τώρα, μια αντίστοιχη βαρύγδουπη δήλωση ήρθε να κάνει ο Shroud, ο οποίος πιστεύει ότι το Counter-Strike 2 θα οδηγήσει στο θάνατο του ιστορικού franchise!

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, ο γνωστός κατά κόσμον ως Michael Grzesiek είναι ένα από τους γνωστότερους CS παίκτες στον κόσμο. Κάποτε έπαιζε επαγγελματικά το παιχνίδι της Valve σε e-sports ομάδα, ενώ πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία περιεχομένου, μετρώντας πάνω από 11 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitch.

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, ενός πρόσφατου live stream του, ο Shroud, εκνευρισμένος από το νέο μηχανισμό των smoke grenades και το πόσο αποτελεσματικές έχουν γίνει, δήλωσε:

Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι πεθαίνει. Το CS πεθαίνει με το '2'. Πιστεύω ότι πεθαίνει. Το πιστεύω ακράδαντα.

Στη συνέχεια, όταν οι συμπαίκτες του τον ρώτησαν αν υπερβάλει, επισημαίνοντας πως γίνεται αρνητικός, ο Shroud τόνισε ξανά:

Είναι η αλήθεια. Αυτό είναι το τέλος του Counter-Strike. Νομίζω ότι αυτό είναι το τέλος του Counter-Strike με αυτό το παιχνίδι. Είχαμε μια καλή πορεία, όμως. Έτσι δεν είναι;

Φυσικά, το να πεθάνει το Counter-Strike δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση. Η σειρά, μετά από 25 ολόκληρα χρόνια, παραμένει στη Νο.1 θέση του Steam, με πάνω από ένα εκατομμύριο μοναδικούς ταυτόχρονους παίκτες να παίζουν καθημερινά για εδώ και ένα χρόνο.

Βέβαια, σε βάθος χρόνου κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα…

Δείτε το βίντεο απόσπασμα με το ξέσπασμα του Shroud για το Counter-Strike 2: