Counter-Strike 2: Πολλά παράπονα από τους παίκτες του CS:GO

Εκτός από τα θετικά σχόλια για το sequel, υπήρχαν και αρκετοί δυσαρεστημένοι παίκτες
30 Σεπτεμβρίου 2023 15:46
Counter-Strike 2: Πολλά παράπονα από τους παίκτες του CS:GO

Το Counter-Strike 2 κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες στο Steam παίρνοντας τη θέση του πασίγνωστου Counter-Strike: Global Offensive. Οι λάτρεις του franchise έτρεξαν αμέσως να κατεβάσουν το νέο παιχνίδι και παρόλο που υπάρχουν αρκετά θετικά σχόλια, ορισμένοι παίκτες είχαν πολλά παράπονα.

Όπως μαθαίνουμε από το IGN, ορισμένοι παίκτες του CS:GO εξέφρασαν τα παράπονά τους στο X (πρώην Twitter), αλλά και στο Reddit με τα πολλά χαρακτηριστικά που λείπουν από το CS2. Για παράδειγμα ο χρήστης του Reddit, cosmictrigger01, έκανε μια λίστα με τις περισσότερες πτυχές του CS:GO που λείπουν από το Counter-Strike 2.

Οι λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά είναι τα εξής: πολλοί competitive και wingman χάρτες, τα Arms Race, τα Flying Scoutsman και Danger Zone. Επίσης, πολλοί παίκτες που έπαιζαν αυτά τα modes αναρωτιούνται στα social media εάν θα επιστρέψουν στο CS2 ή εάν εξαφανίστηκαν για πάντα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από την Valve εάν θα επιστρέψουν όλα τα παραπάνω στο Counter-Strike 2 ή εάν εξαφανίστηκαν για πάντα. Το Counter-Strike 2 αντικατέστησε ουσιαστικά το CS:GO, με αποτέλεσμα οι παίκτες να μην μπορούν πλέον να παίξουν αυτό το παιχνίδι.

Δείτε μερικά posts που έγιναν στο Reddit:

Το Counter-Strike 2 υποστηρίζει χειριστήριο για εσάς που δε θέλετε να παίξετε με πληκτρολόγιο και ποντίκι, είναι γεμάτο με skins όπλων και όχι μόνο, ενώ φυσικά διαθέτει και Steam κάρτες για τη συλλογή σας.

Το Counter-Strike 2 μόλις κυκλοφόρησε και είναι δωρεάν για όλους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αξίζει να αναφερθεί ότι το CS2 φτιάχτηκε με την Source 2 μηχανή γραφικών και διαθέτει βελτιωμένα τελευταίας γενιάς γραφικά και Workshop εργαλεία, νέους και ανανεωμένους χάρτες, ένα νέο rating σύστημα, δυναμικά grenades και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά.

Το CS Rating είναι ένα νέο σύστημα μέτρησης των ικανοτήτων και του rating των παικτών στο Counter-Strike 2, το οποίο θα έχει τόσο τοπικά όσο και παγκόσμια leaderboards για να γνωρίζετε ανά πάσα ώρα και στιγμή την κατάταξή σας. Το νέο trailer εξηγεί επίσης πως το "Premier" θα λειτουργεί στο Counter Strike 2 και θα περιλαμβάνει Skill Groups ανά χάρτη, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να προπονηθείτε στους αγαπημένους χάρτες, μαζί με άλλους παίκτες.

Το Counter-Strike 2 κυκλοφορεί στο Steam.