Το Counter-Strike 2 έγινε το χειρότερα βαθμολογημένο παιχνίδι στην ιστορία της Valve

Την ώρα που το ‘Michael Jackson Peek’ έχει γίνει viral
12 Οκτωβρίου 2023 14:24
Το Counter-Strike 2 έγινε το χειρότερα βαθμολογημένο παιχνίδι στην ιστορία της Valve

Όπως φαίνεται το ντεμπούτο του Counter-Strike 2 δεν κύλισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού έχει πλέον τη χειρότερη βαθμολογία απ’ οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι στην ιστορία της Valve.

Συγκεκριμένα, η κοινότητα του Counter-Strike έχει εκφράσει σημαντικές ανησυχίες και παράπονα σχετικά με τον διάδοχο και αντικαταστάτη του Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO). Το Counter-Strike 2, που παρουσιάστηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου, αναμενόταν να αποτελέσει ένα μεγάλο βήμα εξέλιξης για το franchise. Ωστόσο, η υποδοχή του δεν ήταν καθόλου θερμή, αφού το παιχνίδι κατέληξε αντιθέτως να σπάσει ένα αρνητικό ρεκόρ για τη Valve.

Ειδικότερα, η κοινότητα το έχει βομβαρδίσει με σχεδόν ένα εκατομμύριο αρνητικές κριτικές. Κάπως έτσι, η βαθμολογία του στο Steam έχει πέσει στο "Mixed"! Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί πως αυτό περιλαμβάνει και όλες τις προηγούμενες αξιολογήσεις του CS:GO, καθώς η νεότερη έκδοση κατέλαβε την υπάρχουσα σελίδα του.

Μάλιστα, τα αρνητικά σχόλια δεν περιορίζονται μόνο στους ερασιτέχνες παίκτες, αφού και οι έμπειροι επαγγελματίες έχουν εκφράσει ανησυχίες. Μεταξύ άλλων γίνεται λόγος για προβληματικά hitboxes, προβλήματα με τους servers, μέχρι και για ένα νέο κύμα αμέτρητων cheaters. Για παράδειγμα, ο επαγγελματίας παίκτης Oleksandr 's1mple' Kostyliev πρότεινε πρόσφατα στους παίκτες να αποφύγουν το παιχνίδι εντελώς για την ώρα, αποδίδοντας τη στάση του στα αμέτρητα τεχνικά προβλήματα.

Μάλιστα, ένα από τα τεχνικά θέματα, το λεγόμενο ‘Michael Jackson Peek’, έγινε τόσο διάσημο που μέχρι και η ίδια η Valve αποφάσισε να αποδεχτεί το αστείο της υπόθεσης, αλλάζοντας το banner του franchise στα social media.

Το νέο banner του Counter Strike στο X/Twitter:

Δείτε εν δράσει το ‘Michael Jackson Peek’: