Το νέο παιχνίδι του Peter Molyneux είναι ένα NFT blockchain sim επιχειρήσεων και έρχεται τον Οκτώβριο

Επιστρέφει ο δημιουργός των Fable
30 Σεπτεμβρίου 2023 20:05
Το νέο παιχνίδι του Peter Molyneux είναι ένα NFT blockchain sim επιχειρήσεων και έρχεται τον Οκτώβριο

Το Δεκέμβριο του 2021, όταν ακόμα η τρέλα γύρω από τα NFT καλά κρατούσε, ο γνωστός δημιουργός της σειράς Fable και των Black & White τίτλων, Peter Molyneux, είχε κάνει μια πολύ φιλόδοξη -όπως συνηθίζει- δήλωση. Συγκεκριμένα, ο βρετανός δημιουργός είχε ανακοινώσει το Legacy, ένα Blockchain Business Sim παιχνίδι που θα «επαναπροσδιορίσει το blockchain gaming».

Τώρα, παρόλο που η αγορά των NFTs έχει πρακτικά καταρρεύσει, με το 95% να έχει μηδενική αξία, όπως σας ενημερώσαμε, το Legacy δηλώνει πλέον έτοιμο να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανάπτυξης 22Cans του Peter Molyneux, σε συνεργασία με την εκδότρια εταιρία Gala Games που ειδικεύεται σε blockchain/Web3 projects, ανακοίνωσαν πως ο τίτλος θα καταφθάσει στις 26 Οκτωβρίου.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Legacy, σε αυτό οι παίκτες θα μπορούν να έχουν στην κατοχή τους ένα Land NFT, για να ξεκινήσουν την in-game επιχείρησή τους που θα βασίζεται σε blockchain. Η επίσημη ανακοίνωση τονίζει ότι θα μπορείτε να παίζετε το Legacy και ταυτόχρονα να κερδίζετε και να είναι απόκτημά σας το gameplay σας.

Όντας ένα παιχνίδι που έχει να κάνει με επιχειρήσεις, ως ιδιοκτήτης επιχειρηματικής ένωσης, θα έχετε πρόσβαση στα Legacy Keys. Αυτά τα αντικείμενα μπορούν να δανειστούν σε άλλα άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση εντός του Legacy, καθιστώντας τους επιχειρηματικούς συνεργάτες σας εντός παιχνιδιού. Ως μέρος της ένωσής σας, θα μοιράζονται ένα μέρος των κερδών τους σε LegacyCoin μαζί σας.

Το LegacyCoin αυτό καθ’ αυτό είναι ένα νέο cryptocurrency που βασίζεται στο Ethereum και συμμορφώνεται με το ασφαλές ERC-20 token standard, φτιαγμένο ειδικά για το παιχνίδι.