GTA 6: Η Rockstar συνεχίζει να βάζει φωτιές - Δείτε τη νέα “περίεργη“ εικόνα της

Πολλοί θεωρούν ότι το έκανε επίτηδες
29 Σεπτεμβρίου 2023 20:12
GTA 6: Η Rockstar συνεχίζει να βάζει φωτιές - Δείτε τη νέα “περίεργη“ εικόνα της

Η Rockstar Games «άναψε φωτιές» πριν από λίγο για ακόμη μια φορά, καθώς πολλοί fans πιστεύουν ότι η εταιρία έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά σχετικά με το Grand Theft Auto VI.

Πιο συγκεκριμένα, η Rockstar Games ανέβασε μία φωτογραφία στα social media για να γιορτάσει το Moon Festival στο GTA Online δίνοντας δώρο σε όλους τους παίκτες μία in-game μπλούζα. Στη φωτογραφία βλέπουμε δύο χαρακτήρες του παιχνιδιού να φοράνε το κόκκινο T-Shirt, ενώ πίσω τους υπάρχει ένα πανέμορφο φεγγάρι και η τεράστια πινακίδα του “Vinewood”.

Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτή η φωτογραφία δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη από τους fans, διότι τα δύο πρώτα γράμματα της λέξης Vinewood (VI) είναι έτσι στημένα που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα. Τα υπόλοιπα γράμματα τις πινακίδας δεν είναι τόσο ευδιάκριτα. Φυσικά, κάτω στα σχόλια της συγκεκριμένης δημοσίευσης γίνεται χαμός με τους θαυμαστές της σειράς να πιστεύουν ότι αυτή η εικόνα τους "κλείνει το μάτι" για το GTA VI που τόσο πολύ περιμένουν.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Η περιγραφή της δημοσίευσης αναφέρει: Χαρούμενο Moon Festival. Παίξετε το GTA Online αυτήν την εβδομάδα και πάρτε το Red Happy Moon Tee.

Ένας θαυμαστής της σειράς είπε ότι σίγουρα το έκανε επίτηδες αυτό η Rockstar, δηλαδή να εστιάσει τόσο πολύ στα γράμματα VI:

Τα σχόλια της δημοσίευσης έχουν περάσει αυτή τη στιγμή που γράφεται το άρθρο τα 650, ενώ έχει και σχεδόν 900 retweets.

Το GTA V γιορτάζει τα δέκα χρόνια του και ο Ned Luke, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Michael έχει μοιράστηκε πρόσφατα ένα μηνύματα για όλους τους fans που περιμένουν το GTA VI. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, λίγο μετά το τεράστιο leak διαφόρων development βίντεο από το GTA 6, η Rockstar Games είχε υποσχεθεί πως θα μοιραστεί περισσότερα όταν αυτή είναι έτοιμη, λέγοντας: «Η δουλειά μας για το επόμενο Grand Theft Auto παιχνίδι θα συνεχιστεί κανονικά και η δέσμευσή μας να προσφέρουμε μια εμπειρία για εσάς, τους παίκτες μας, που θα ξεπερνά πραγματικά τις προσδοκίες σας, παραμένει όσο ποτέ άλλοτε. Θα σας ενημερώσουμε ξανά όλους σύντομα και, φυσικά, θα σας παρουσιάσουμε κατάλληλα αυτό το επόμενο παιχνίδι όταν θα είναι έτοιμο».