GTA 6: Φρενίτιδα με fans που βλέπουν γύρω τους στοιχεία για επικείμενη ανακοίνωσή του

Πιστεύουν ότι η Rockstar Games έκλεισε το μάτι στο 10th Anniversary event του GTA V
17 Σεπτεμβρίου 2023 13:48
GTA 6: Φρενίτιδα με fans που βλέπουν γύρω τους στοιχεία για επικείμενη ανακοίνωσή του

Δεν υπάρχει πιο αναμενόμενο παιχνίδι σε ολόκληρη τη gaming βιομηχανία από το GTA 6 αυτή τη στιγμή και η τρέλα των fans που ψάχνουν στοιχεία αποτελεί μια ακόμη απόδειξη του ασύγκριτου hype που κουβαλάει στις πλάτες του, το πολλά υποσχόμενο παιχνίδι της Rockstar Games. 

Σήμερα, 17 Σεπτεμβρίου συμπληρώνονται ακριβώς 10 χρόνια από την κυκλοφορία του Grand Theft Auto V στα PS3 και Xbox 360, ξεκινώντας μια εμπορική πορεία χωρίς προηγούμενο και η οποία θα μελετάται για χρόνια. Για αυτόν τον λόγο η Rockstar Games διεξάγει το 10th Anniversary event του GTA V μέσα από ένα ειδικό event του GTA Online. Σε αυτό οι παίκτες θα αποκτήσουν διάφορα αντικείμενα εμπνευσμένα από τους πρωταγωνιστές του GTA V, δηλαδή τους Michael, Trevor και Franklin, περισσότερα χρήματα σε διάφορες αποστολές και πολλά ακόμη bonus. 

Η φρενίτιδα όμως που επικρατεί στους fans του GTA έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα που βλέπουν γύρω τους ενδείξεις και στοιχεία πως η Rockstar "κάτι ψήνει" για μια επικείμενη ανακοίνωση του Grand Theft Auto 6. Που είδανε όμως τα στοιχεία αυτά; Όπως αναφέρει ο λογαριασμός @GTAVI_Countdown στο X (πρώην Twitter) ένα Story της Rockstar Games στο Instagram με την αφίσα του GTA V 10th Anniversary event κρύβει ένα στοιχείο. 

Στην αφίσα λοιπόν του επετειακού event και συγκεκριμένα στην πάνω δεξιά γωνία της υπάρχει ένας ηλεκτρικός στύλος που έχει ένα παράξενο σχήμα. Στην αντίστοιχη αφίσα του GTA V ο ίδιος ηλεκτρικός στύλος δείχνει αρκετά φυσιολογικός. Ωστόσο, στο Instagram story της Rockstar ο ίδιος ηλεκτρικός στύλος έχει στην κορυφή του διάταξη σε σχήμα "VI" που παραπέμπει στον αριθμό 6. 

Μπορεί να μοιάζει τραβηγμένο όμως η κοινότητα του GTA πιάνεται από οπουδήποτε πλέον για να βρει το πότε θα κάνει την ανακοίνωση η Rockstar που θα ταράξει τη gaming βιομηχανία. 

Το ίδιο account στο Χ ανήρτησε μερικά ακόμη υποτιθέμενα στοιχεία εντός του GTA V όπως μια αφίσα που αποτελεί στοιχείο για τον άνδρα και τη γυναίκα πρωταγωνίστρια που φημολογείται ότι θα έχει το GTA 6. Ένα ακόμη στοιχείο είναι στο San Andreas Definitive Edition, με μια φωτογραφία ενός σπιτιού στο Miami που δεν υπήρχε στην πρώτοτυπη βερσιόν. Στην Definitive Edition του GTA: Vice City υπάρχει μια πισίνα στο σχήμα του λογότυπου της Rockstar όπου η μικρογραφία του στον χάρτη έχει έξι αστέρια αντί για 5 όπως στην αυθεντική έκδοση. 

 Τους τελευταίους μήνες υπήρξε μια ακόμη ένδειξη δια στόματος Strauss Zelnick, CEO της Take-Two για το πότε θα κυκλοφορήσει το GTA 6, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα έχει κυκλοφορήσει μέχρι το 2025