GTA 6: Ο CEO της Take-Two κλείνει ξανά το μάτι στο πότε περίπου αναμένεται (BINTEO)

Η νέα του δήλωση τονίζει το οικονομικό έτος 2025
27 Αυγούστου 2023 13:08
GTA 6: Ο CEO της Take-Two κλείνει ξανά το μάτι στο πότε περίπου αναμένεται (BINTEO)

Μια ακόμη σημαντική ένδειξη για το πότε θα κυκλοφορήσει το άκρως αναμενόμενο Grand Theft Auto 6 ήρθε και πάλι από τον Strauss Zelnick, CEO της Take-Two, που είναι η εκδότρια και μητρική εταιρία της Rockstar Games. 

Συγκεκριμένα, ο Zelnick μίλησε στο CNBC εφ'όλης της ύλης και ο δημοσιογράφος του έκανε ευθέως την ερώτηση "πότε αναμένεται το επόμενο GTA", ένα ερώτημα που βρίσκεται στα χείλη των απανταχού gamers του κόσμου. Ο CEO της Take Two άφησε να εννοηθεί πως το "οικονομικό έτος του 2025" είναι μια χρονιά-ορόσημο για την εταιρία, καθώς αναμένει πολλά από οικονομικής άποψης, κλείνοντας έτσι το μάτι στο χρονικό πλαίσιο στο οποίο θα κυκλοφορήσει το GTA 6. 

"Αφήνουμε την ανακοίνωση των επερχόμενων τίτλων στις εταιρείες μας και έχουμε πει ότι έχουμε ένα πολύ ισχυρό πρόγραμμα τίτλων και έχουμε μια εξαιρετική οικονομική πρόγνωση για το οικονομικό έτος 2025, όπου επαναλάβαμε την πεποίθησή μας ότι θα παράγουμε περίπου 8 δισεκατομμύρια δολάρια σε καθαρές εισπράξεις".

"Οπότε είναι μια αρκετά συναρπαστική περίοδος, αλλά δεν έχουμε μιλήσει για το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας και έχουμε τίτλους που αναμένονται από όλες τις εταιρείες μας". - Strauss Zelnick

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξής παρακάτω:

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι το GTA 6 θα κυκλοφορήσει εντός του 2025, μιας και ο όρος "οικονομικό έτος" για την Take-Two περιλαμβάνει το χρονικό πλαίσιο μεταξύ Απριλίου 2024 έως Μαρτίου 2025. Αν η Take-Two αναμένει μεγάλη εισροή εσόδων είναι γιατί σε εκείνο το διάστημα θα έχει μια πολύ μεγάλη κυκλοφορία και εικάζεται, προφανώς, ότι αυτή δεν είναι άλλη από τον ερχομό του "γίγαντα" του GTA 6. 

Oι παραπάνω δηλώσεις του Zelnick αποτελούν μια αναδιατύπωση των όσων είπε στο πρόσφατο meeting των μετόχων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το GTA αναμένεται να κυκλοφορήσει μεταξύ 2024 και 2025. Το ίδιο έχουν αναφέρει και έμπιστοι insiders της βιομηχανίας όπως ο δημοσιογράφος Jason Schreier του Bloomberg. 

Τον περασμένο Μάιο ο Zelnick βρέθηκε καλεσμένος σε podcast όπου αναφέρθηκε στο GTA 6, μιλώντας για τα πολύ υψηλά στάνταρ που έχει θέσει η Take Two για τον τίτλο: "Νομίζω ότι αυτή είναι μια πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της Rockstar κάθε φορά με τις νέες εκδόσεις του Grand Theft Auto. Πρέπει αφενός να είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ και αφετέρου να αντικατοπτρίζει το συναίσθημα που έχουμε συνδέσει με το Grand Theft Auto. Αυτή είναι μια μεγάλη πρόκληση για την ομάδα.

Σε αυτή την περίπτωση, η απάντηση της Rockstar είναι απλά να επιδιώκει την τελειότητα, να μην αναζητά τίποτα λιγότερο από την τελειότητα και θα το πετύχουμε."