Μάθαμε πώς θα αποκαλυφθεί το Call of Duty: Modern Warfare 3

Τα μάτια σας προς Warzone μεριά
28 Ιουλίου 2023 14:38
Μάθαμε πώς θα αποκαλυφθεί το Call of Duty: Modern Warfare 3

H Activision ανακοίνωσε και επίσημα τον τρόπο με τον οποίο θα αποκαλυφθεί το Call of Duty: Modern Warfare III, το οποίο θα είναι το επόμενο κεφάλαιο της σειράς για φέτος. 

Έτσι, λοιπόν, το sequel του άκρως επιτυχημένου Modern Warfare II θα αποκαλυφθεί μέσα από ένα event του Call of Duty: Warzone, καθώς άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η Activision χρησιμοποιεί το δημοφιλέστατο battle royal για να προμοτάρει ένα νέο κεφάλαιο της FPS σειράς. 

Το ποιο θα είναι το event και πότε ακριβώς θα λάβει χώρα δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Πάντως αυτό που είναι γνωστό είναι πως η 5η σεζόν του CoD: Warzone ξεκινά την Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 19:00 η ώρα Ελλάδος. Επομένως, μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το "reveal event" του Modern Warfare 3. Μάθαμε ότι οι Snoop Dogg, ο 21 Savage και η Nicki Minaj θα προστεθούν ως χαρακτήρες στην 5η σεζόν του Warzone. 

Οι διαρροές ωστόσο συνεχίζονται και αποκαλύπτουν την αποστολή με την οποία θα μάθει ο κόσμος το Modern Warfare 3 εντός του Warzone. Αν δε θέλετε spoilers μην προχωρήσετε παρακάτω

Πρόσφατα είχαμε και την διαρροή του επίσημου εικαστικού και του λογότυπου του Modern Warfare III εξαιτίας ενός energy drink. Πατώντας εδώ θα μάθετε τι θα διατηρηθεί από το multiplayer του Modern Warfare 2 σε αυτό του Modern Warfare 3. 

Να αναφέρουμε ότι το Call of Duty: Modern Warfare III αναπτύσσεται από την Sledgehammer Games, η οποία στο παρελθόν είχε χαρίσει το παλιό Modern Warfare 3 του 2011, πλάι στην Infinity Ward. Το ρεζουμέ της επίσης περιλαμβάνει τα Call of Duty: Advanced Warfare, καθώς και τα πρόσφατα Call of Duty στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, δηλαδή τα Call of Duty: WWII και Call of Duty: Vanguard.