Snoop Dogg και Nicki Minaj έρχονται στο Call of Duty

Το Season 5 των Warzone και Modern Warfare II έρχεται σε λίγες μέρες
27 Ιουλίου 2023 22:17
Snoop Dogg και Nicki Minaj έρχονται στο Call of Duty

Η Activision έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να προετοιμαστείτε κατάλληλα για το Season 5 του Call of Duty. Η εταιρία ετοιμάζεται για το λανσάρισμα της νέας σεζόν του Modern Warfare II και Warzone και γι’ αυτό το λόγο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το launch trailer.

Πρόκειται για ένα Season που θέλει να φέρει αρκετό νέο περιεχόμενο στα εν λόγω παιχνίδια, το οποίο όμως κρύβει και κάποιες εκπλήξεις για τους λάτρεις του Hip-Hop. Πιο συγκεκριμένα, η Activision ανακοίνωσε επίσημα -μετά τις πολλές φήμες- ότι ο Snoop Dogg και η Nicki Minaj θα είναι playable χαρακτήρες στο Season 5.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον επίσημο πίνακα που έδωσε η Activision με όλα αυτά που θα φέρει το Season 5, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο από τον Αύγουστο.

Η νέα σεζόν θα φέρει νέο event, νέο faction, χάρτες για το 6v6 και το Two Gunfight και αρκετό νέο περιεχόμενο. Επίσης, μέσα από το trailer μαθαίνουμε ότι η νέα σεζόν επικεντρώνεται στη μάχη μεταξύ της Task Force 141 και της Shadow Company, ενώ επιστρέφει και ο Philip Graves, ο οποίος ήταν ένας ανταγωνιστής και οι παίκτες πίστευαν ότι είναι νεκρός. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, εκείνος επιστρέφει και αναλαμβάνει να διοικήσει την Shadow Company.

Οι επίσημες ανακοινώσεις μέσα από το Twitter account του Call of Duty:

Και ο 21 Savage έρχεται στο παιχνίδι, αλλά προς το παρόν δεν έχει αποκαλυφθεί η εικόνα του χαρακτήρα του, παρά μόνο αυτή που θα δείτε παρακάτω:

Από μια νέα ανατροπή στην ιστορία του Call of Duty: Modern Warfare, μέχρι το εντυπωσιακό δωρεάν περιεχόμενο τόσο στο Modern Warfare II όσο και στο Call of Duty: Warzone, μέχρι τον εορτασμό της 50ης επετείου του Hip-Hop, ετοιμαστείτε για το Season 5!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη νέα σεζόν του Call of Duty πατώντας εδώ.

Το Season 5 του Call of Duty θα ξεκινήσει στις 2 Αυγούστου. Παρακολουθήστε το launch trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.