Το Call of Duty Modern Warfare ΙΙΙ έρχεται και όχι από αυτούς που περιμένετε!

Αυτό είναι και επίσημα το φετινό κεφάλαιο
25 Ιουλίου 2023 12:05
Το Call of Duty Modern Warfare ΙΙΙ έρχεται και όχι από αυτούς που περιμένετε!

Πριν μερικές ώρες σας ενημερώσαμε πως το Call of Duty του 2023 αποκαλύφθηκε πρόωρα από διαφημιστικό υλικό για το γνωστό ενεργειακό ποτό Monster Energy, η διανομή του οποίου ξεκίνησε πριν το αναμενόμενο. Το φετινό κεφάλαιο της σειράς, λοιπόν, θα είναι το Call of Duty Modern Warfare III και η Activision πλέον αναγνώρισε επίσημα και δημόσια τα leaks.

Συγκεκριμένα, μέσα από το X (Twitter), ο επίσημος λογαριασμός της σειράς έγραψε χαρακτηριστικά:

Ουφ. Δευτέρες. Έχει κανείς ένα ενεργειακό ποτό που μπορεί να διαθέσει;

Αμέσως μετά και η Sledgehammer Games έκανε ένα άκρως χαρακτηριστικό tweet με ένα emoji σφυριού, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτή φτιάχνει το νέο Call of Duty, ενώ μετά άλλαξε και το λογότυπο της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με ένα που έχει το ίδιο εικαστικό με τις κόκκινες γραμμές, όπως στη διαρροή από το Monster Energy.

Όλα τα σχετικά tweets ακολουθούν παρακάτω.

Παραδόξως, λοιπόν, θα έχουμε να κάνουμε με το πρώτο Modern Warfare που δεν θα έχει ως βασική ομάδα ανάπτυξης της Infinity Ward. Αντιθέτως, τα ηνία ως lead developer έχει αναλάβει αυτή τη φορά η Sledgehammer Games, η οποία στο παρελθόν είχε καταπιαστεί με τα Modern Warfare μόνο με το αρχικό Modern Warfare 3 του 2011, βοηθώντας την Infinity Ward.

Για την ιστορία, η Sledgehammer ευθύνεται για το Advanced Warfare, καθώς και για τα πρόσφατα Call of Duty στο Δεύτερο Παγκόσμιο, δηλαδή τα WWII και Vanguard.

Το νέο Call of Duty Modern Warfare III θα είναι το 20ο παιχνίδι της σειράς και θα συνδέεται με το περσινό Modern Warfare II, με τους παίκτες να μπορούν να μεταφέρουν τους Operators, τα όπλα και τα Bundles τους.