Call of Duty 2023: Τι επιβεβαίωσε η Activision ότι θα μεταφερθεί από το Modern Warfare 2

Πρακτικά απαντάει ευθέως στις διαρροές των τελευταίων ημερών
18 Ιουλίου 2023 16:32
Call of Duty 2023: Τι επιβεβαίωσε η Activision ότι θα μεταφερθεί από το Modern Warfare 2

Η Activision θέλησε να πάρει θέση για τα leaks των τελευταίων ημερών σχετικά με το Call of Duty του 2023, καθώς στο φως της δημοσιότητας ήρθαν αρκετές πληροφορίες για τον τίτλο που -εκτός απροόπτου- θα είναι το Call of Duty: Modern Warfare III

Με αρκετά ευθύ τρόπο και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Call of Duty στο Twitter, η Activision άρχισε πρακτικά τα teasers για το νέο Modern Warfare 3, επιβεβαιώνοντας παράλληλα και ένα θετικό στοιχείο για όσους έλιωσαν στο multiplayer του Call of Duty: Modern Warfare II και δε θέλουν να χάσουν την πρόοδό τους. 

"Ας το βγάλουμε αυτό από τη μέση" γράφει η Activision στην ανακοίνωσή της θέτοντας μια ψηφοφορία στους fans των Call of Duty που έχει όμως μία απάντηση στην πραγματικότητα. Η "ρητορική" ερώτηση που έκανε είναι "Θα θέλατε οι Operators, τα όπλα και τα bundles του MW2 να μεταφερθούν στο Call of Duty 2023;" με τις επιλογές να είναι "Ναι" και "Ναι, πότε είναι η αποκάλυψη". Έτσι επιβεβαίωσε ότι τα αντικείμενα του Multiplayer του MW2 θα μεταφερθούν αυτούσια στο MW3. Τόσο απλά και άμεσα ξεκινάει το promotion του φετινού τίτλου, δίνοντας για ακόμη μια φορά το σύνθημα ότι η επίσημη αποκάλυψη δεν αργεί. 

Το περασμένο Σαββατοκύριακο συνέβη κάτι το αναπάντεχο αφού δεκάδες χιλιάδες παίκτες έπαιξαν μερικά παλιά Call of Duty στο Xbox 360. 

Xbox - PlayStation: Μάθαμε για πόσα χρόνια και για ποια παιχνίδια είναι το συμβόλαιο της Activision

Διέρρευσε επίσης και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Modern Warfare III που λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για τα PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One και PC. 

Με τόσες διαρροές και με την κυκλοφορία να απέχει μερικούς μήνες, η επίσημη αποκάλυψη και τα teasers από την Activision δε θα αργήσουν να έρθουν. Άλλωστε πριν μια εβδομάδα αρκετοί αστέρες του NBA είχαν την ευκαιρία να το δουν για πρώτη φορά σε ένα κεκλεισμένων των θυρών event.