Αστέρες του NBA είδαν από νωρίς το Call of Duty του 2023; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Activision ξεκίνησε μάλλον να προετοιμάζει το έδαφος
11 Ιουλίου 2023 00:47
Αστέρες του NBA είδαν από νωρίς το Call of Duty του 2023; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στο πλαίσιο του Summer League του NBA που λαμβάνει χώρα αυτή την περίοδο στο Λας Βέγκας, η Activision υπάρχουν αναφορές ότι πραγματοποίησε μια ειδική εκδήλωση για να δείξει το Call of Duty του 2023 σε διάφορους μπασκετμπολίστες.

Μάλιστα, διάφοροι αστέρες του NBA πράγματι ανάρτησαν υλικό στα social media από το εν λόγω event, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω. Σύμφωνα με το CharlieINTEL, ένα μέσο που ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν το Call of Duty, οι μπασκετμπολίστες δεν έπαιξαν οι ίδιοι τους το παιχνίδι, αλλά μπόρεσαν να παρακολουθήσουν μια αποκλειστική παρουσίαση. Έτσι, στις οθόνες που φαίνονται στις αναρτήσεις στα social media τρέχει το Call of Duty Warzone και όχι το νέο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες και διαρροές που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, το φετινό Call of Duty θα είναι συνέχεια του Call of Duty Modern Warfare II. Το παιχνίδι ακούγεται πως αναπτύσσεται από την Sledgehammer Games, δηλαδή το στούντιο των Vanguard και WWII, με την Infinity Ward ωστόσο να επιβλέπει το όλο εγχείρημα.

Μάλιστα, ο εξαιρετικά αξιόπιστος ρεπόρτερ του Bloomberg, Jason Schreier, είχε αναφέρει πως ενδέχεται διάφοροι χάρτες και modes του Modern Warfare 2 να μεταφερθούν στο νέο παιχνίδι, με την Activision να στοχεύει στη δημιουργία μιας εμπειρίας που θα μοιάζει μεν σαν προέκταση, αλλά θα δίνει την αίσθηση ενός ολοκληρωμένου, full-price τίτλου.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως στα προωθητικά banners στο χώρο της εκδήλωσης φαίνεται και το νέο logo του franchise, το οποίο μάλλον θα κοσμεί και το εξώφυλλο του φετινού κεφαλαίου.