Χιλιάδες παίκτες έπαιζαν τα παλιά Call of Duty στο Xbox το προηγούμενο Σαββατοκύριακο

Το Black Ops 2 είχε πάνω από 10.000 παίκτες
18 Ιουλίου 2023 08:09
Χιλιάδες παίκτες έπαιζαν τα παλιά Call of Duty στο Xbox το προηγούμενο Σαββατοκύριακο

Φαίνεται ότι τα παλιά Call of Duty παιχνίδια «αναγεννήθηκαν» ξανά στο Xbox, καθώς χρήστες του Twitter δημοσίευαν φωτογραφίες από τα Black Ops και Modern Warfare, όπου έπαιζαν χιλιάδες παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα, η Activision διόρθωσε το matchmaking που παλιότερα είχε προβλήματα και στις 12 Ιουλίου οι παίκτες μπήκαν και πάλι σε παλιά “COD” παιχνίδια για να παίξουν. Σύμφωνα με το “Charlieintel”, το Black Ops 2 είχε πάνω από 10.000 παίκτες στο Xbox 360 το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ το Modern Warfare 3 πάνω από 7.000.

Παρόλο που αυτοί οι δύο αριθμοί μπορεί να σας φαίνονται λίγοι, να σας θυμίσουμε ότι το Black Ops 2 κυκλοφόρησε πριν από 11 χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 12 Νοεμβρίου, ενώ το Modern Warfare 3 στις 8 Νοεμβρίου του 2011.

Επιπροσθέτως, ο streamer ονόματι “ModernWarzone” ισχυρίστηκε ότι οι παίκτες που έπαιζαν Call of Duty μέσα στο Σαββατοκύριακο ήταν περισσότεροι απ’ ότι στα Halo Infinite και Battlefield 2042 μαζί. Ωστόσο, δεν αποκάλυψε από που βρήκε αυτά τα στατιστικά.

Υπάρχουν περισσότερα άτομα που παίζουν παλιά Call of Duty στο Xbox αυτήν τη στιγμή από όσοι παίζουν Halo Infinite και Battlefield 2042 μαζί.

Είναι τρελό το πόσοι άνθρωποι μπήκαν και πάλι σε αυτά τα παλιά παιχνίδια μόλις διόρθωσε η Activision το matchmaking στο Xbox.

Φαίνεται ότι πριν από μερικές ημέρες και το Black Ops 1 είχε δει τεράστια αύξηση, αφού πάνω από 120.000 παίκτες ήταν online στο Xbox.

Xbox - PlayStation: Μάθαμε για πόσα χρόνια και για ποια παιχνίδια είναι το συμβόλαιο της Activision. Μπορείτε να μάθετε και εσείς τις νέες πληροφορίες πατώντας εδώ.