Νέα leaks για το Call of Duty του 2023 αποκαλύπτουν ποιο είναι και μερικά ακόμη στοιχεία

Το οποίο θα το αναλάβει η Sledgehammer Games
17 Ιουλίου 2023 22:24
Νέα leaks για το Call of Duty του 2023 αποκαλύπτουν ποιο είναι και μερικά ακόμη στοιχεία

Νέα leaks βγήκαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το νέο Call of Duty του 2023, που αποκαλύπτει ποιο θα είναι και μερικές βασικές πληροφορίες για το multiplayer του.

To φετινό CoD λοιπόν θα το αναπτύξει η Sledgehammer Games και θα είναι το "Call of Duty: Modern Warfare 3" (ή Modern Warfare III), από τη νέα reboot σειρά των Modern Warfare, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα όσα ακούγονται περί συνέχειας του άκρως επιτυχημένου εμπορικά "Call of Duty: Modern Warfare II". Για όσους δε γνωρίζουν, η Sledgehammer ήταν το στούντιο των "Vanguard" και "WWII", με την Infinity Ward ωστόσο να επιβλέπει το όλο εγχείρημα.

To @BobNetworkUK αποκαλύπτει τις δικές του πληροφορίες και διαρρέει ότι θα επιστρέψει ο παραδοσιακός μίνι-χάρτης στο hud με τις κόκκινες τελείες (red dots), αλλά και ένα εντελώς φρεσκαρισμένο σύστημα Perks, που θα ονομάζονται πλέον Gear, χάρη στο οποίο λέγεται ότι θα επιστρέψει το λατρεμένο perk "Ninja". Κάθε διαφορετικό σετ των Gear θα αντιστοιχεί και σε ένα διαφορετικό σετ από perks. ΓΙα παράδειγμα λέγεται ότι ένα ζευγάρι άρβυλα θα χαρίζει το Ninja perk ενώ ένα άλλο θα δίνει το Marathon perk. Οι πληροφορίες δημοσιεύθηκαν επίσης τόσο στο Insider Gaming όσο και στο @CharlieIntel 

Στις λοιπές πληροφορίες λέγεται ότι το νέο Call of Duty θα μοιάζει τρομερά στο Modern Warfare 2 στον σχεδιασμό και την όψη, μιας και το Modern Warfare 3 αρχικά θα ήταν απλώς ένα expansion του MWII. 

Φυσικά στο Modern Warfare 3 θα περιλαμβάνονται κλασικοί και λατρεμένοι χάρτες της multiplayer κοινότητας από παλιότερους τίτλους του Call of Duty.

Xbox - PlayStation: Μάθαμε για πόσα χρόνια και για ποια παιχνίδια είναι το συμβόλαιο της Activision

Διέρρευσε επίσης και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Modern Warfare III που λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για τα PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One και PC. 

Με τόσες διαρροές και με την κυκλοφορία να απέχει μερικούς μήνες, η επίσημη αποκάλυψη και τα teasers από την Activision δε θα αργήσουν να έρθουν. Άλλωστε πριν μια εβδομάδα αρκετοί αστέρες του NBA είχαν την ευκαιρία να το δουν για πρώτη φορά σε ένα κεκλεισμένων των θυρών event.