Call of Duty 2023: Αποκαλύφθηκε πρόωρα το λογότυπο και ο τίτλος από κουτάκι αναψυκτικού

Πρακτικά ήρθε η επιβεβαίωση για πολλοστή φορά
24 Ιουλίου 2023 23:13
Call of Duty 2023: Αποκαλύφθηκε πρόωρα το λογότυπο και ο τίτλος από κουτάκι αναψυκτικού

Μια ακόμη πολλοστή επιβεβαίωση για το ποιο θα είναι το Call of Duty του 2023 ήρθε μέσα από ένα νέο leak, το οποίο κάνει το γύρο του Twitter και κυριολεκτικά προέρχεται από διαφημιστικό για κουτάκι ενεργειακού ποτού. 

Τα Call of Duty άλλωστε τείνουν να είναι τα χειρότερα κοινά μυστικά της gaming βιομηχανίας κάθε χρόνο αφού διαρρέουν πολύ πριν από την ημερομηνία αποκάλυψής τους. Χάρη λοιπόν σε διαφημιστικό υλικό για το γνωστό ενεργειακό ποτό Monster Energy, αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για το Call of Duty Modern Warfare IIIModern Warfare 3 αν θέλετε αλλιώς), μαζί με το επίσημο λογότυπό του. 

Από τις πράσινες αποχρώσεις του Modern Warfare II, η συνέχεια του θα έχει στο εικαστικό της το κόκκινο ως κυρίαρχο χρώμα, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω. Μάλιστα, στο επίκεντρο θα είναι ο Captain Price, ο οποίος μάλλον θα είναι και στο εξώφυλλο του επόμενου Call of Duty που αναπτύσσεται από την Sledgehammer Games. 

 

Πριν από μερικές μέρες η Activision μάλιστα θέλησε να προλάβει τα leaks και να αποκαλύψει μερικές πρώτες πληροφορίες για το Modern Warfare III, το οποίο πολύ σύντομα αναμένεται να παρουσιαστεί και επίσημα. Πατώντας εδώ θα μάθετε τι θα διατηρηθεί από το Modern Warfare 2 στο Modern Warfare 3.