Νέα προσφορά με 8 cyberpunk παιχνίδια με λιγότερα από 15 ευρώ

Δείτε τα παιχνίδια του νέου πακέτου
14 Ιουλίου 2023 17:13
Νέα προσφορά με 8 cyberpunk παιχνίδια με λιγότερα από 15 ευρώ

Το πακέτο του Humble Bundle είναι εδώ και αυτή τη φορά επικεντρώνεται στα παιχνίδια με ιδιαίτερο Cyberpunk στιλ. Πιο συγκεκριμένα, το νέο πακέτο του ψηφιακού καταστήματος ονομάζεται “Cyberpunk Playground” και χωρίζεται σε τρεις βαθμίδες με διαφορετικές τιμές και παιχνίδια.

Η 1η βαθμίδα προσφέρει δύο παιχνίδια, τα Cloudpunk και Voltage High Society και μπορούν να γίνουν δικά σας από 6.39 ευρώ. Η 2η βαθμίδα του πακέτου προσφέρει πέντε συνολικά παιχνίδια για 9.14 ευρώ. Πρόκειται για τα Ghostrunner, Severed Steel, κουπόνι 40% για το Project_Hel του Ghostrunner, καθώς και τα Cloudpunk και Voltage High Society.

Από την άλλη, το 3ο πακέτο που κοστίζει 13.71 ευρώ έχει τα εξής: ANNO: Mutationem, Observer: System Redux, Gungrave G.O.R.E, Ghostrunner, Severed Steel, κουπόνι 40% για το Project_Hel του Ghostrunner, καθώς και τα Cloudpunk και Voltage High Society.

Βρείτε το “Cyberpunk Playground” πακέτο πατώντας εδώ.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι όλα τα παιχνίδια είναι για την πλατφόρμα της Valve, το Steam.

Τα έσοδα του συγκεκριμένου πακέτου πηγαίνουν στα buildOn και Covenant House. Το Humble Bundle σάς επιτρέπει να επιλέξετε πόσα χρήματα θα διατεθούν για τον καλό σκοπό, πόσα στους developers και πόσα στην ίδια την πλατφόρμα κατά το check out.