Αποκτήστε 8 θρυλικά RPG παιχνίδια με σχεδόν 11 ευρώ

Από το νέο πακέτο του Humble Bundle
28 Ιουλίου 2023 16:17
Αποκτήστε 8 θρυλικά RPG παιχνίδια με σχεδόν 11 ευρώ

Το καινούργιο Humble Bundle πακέτο μόλις κυκλοφόρησε και απευθύνεται στους λάτρεις των RPG παιχνιδιών. Με τίτλο Baldur’s Gate & Beyond, η νέα προσφορά του γνωστού καταστήματος προσφέρει 8 διαφορετικούς τίτλους, φυσικά για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τα πακέτα χωρίζονται σε δύο βαθμίδες και διαφέρουν φυσικά στην τιμή. Η πρώτη βαθμίδα κοστίζει 5.44 ευρώ και προσφέρει δύο παιχνίδια, τα Planescape: Torment: Enhanced Edition και Icewind Dale: Enhanced Edition, δύο RPG που σίγουρα αξίζουν την προσοχή σας εάν δεν τα έχετε παίξει.

Η δεύτερη και πιο ακριβή βαθμίδα του πακέτου κοστίζει 10.88 ευρώ και προσφέρει τα εξής παιχνίδια: Pathfinder: Wrath of the Righteous, Neverwinter Nights: Complete Adventures, Baldur's Gate II: Enhanced Edition, Baldur's Gate: Siege of Dragonspear, Baldur's Gate: Faces of Good and Evil, Baldur's Gate: Enhanced Edition, καθώς και τα Planescape: Torment: Enhanced Edition και Icewind Dale: Enhanced Edition.

Αποκτήστε το νέο Humble Bundle πατώντας εδώ.

Αν επιθυμείτε να αγοράσετε το πακέτο, τότε να σας πούμε ότι η προσφορά του Humble Bundle θα ολοκληρωθεί σε 12 ημέρες. Όλα τα παιχνίδια είναι μόνο για υπολογιστή και πιο συγκεκριμένα για την πλατφόρμα της Valve, το Steam.

Τα έσοδα του συγκεκριμένου πακέτου πηγαίνουν στο Active Minds. Το Humble Bundle σάς επιτρέπει να επιλέξετε πόσα χρήματα θα διατεθούν για τον καλό σκοπό, πόσα στους developers και πόσα στην ίδια την πλατφόρμα κατά το check out.