Προσφορά: Προλάβετε σε τιμή χώμα 6 co-op παιχνίδια για να παίξετε με φίλους!

Εν όψει των Χριστουγέννων
17 Δεκεμβρίου 2023 10:45
Προσφορά: Προλάβετε σε τιμή χώμα 6 co-op παιχνίδια για να παίξετε με φίλους!

Με τις γιορτές των Χριστουγέννων να πλησιάζουν, το Humble Bundle ανακοίνωσε ένα νέο πακέτο παιχνιδιών, το οποίο προορίζεται για τις παρέες που θα έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο και θέλουν να το ρίξουν στο gaming. Αναλυτικότερα, το Fight 4 Your Friends Co-Op Shooters Bundle είναι πλέον διαθέσιμο και περιλαμβάνει αποκλειστικά action shooters με co-op για τέσσερις παίκτες.

Ειδικότερα, το εν λόγω πακέτο κοστίζει €9.13 και το μεγάλο του highlight είναι το Back 4 Blood. Πρόκειται για ένα άκρως διασκεδαστικό co-op shooter που είναι πνευματικός διάδοχος των Left 4 Dead, έχοντας φτιαχτεί από την ίδια ομάδα ανάπτυξης που δημιούργησε και το πρώτο παιχνίδι. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης και όλα τα παιχνίδια του Zombie Army franchise, τόσο τον 4ο τίτλο που κυκλοφόρησε πρόσφατα, όσο και το trilogy πακέτο που περιλαμβάνει τους πρώτους τρεις τίτλους της σειράς.

Έπειτα, τη λίστα πλαισιώνει η Digital Deluxe έκδοση του χαοτικού Killing Floor 2, το εξαιρετικό Warhammer: Vermintide 2 και το The Anacrusis, ένα ακόμη παιχνίδι εμπνευσμένο από τα Left 4 Dead που ξεχωρίζει για το εικαστικό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε αντίθεση με τα περισσότερα πακέτα του Humble Bundle, δεν υπάρχει εναλλακτική με €1, με τα €9.13 να είναι το ελάχιστο ποσό που χρειάζεται να δαπανηθεί για τα Steam κλειδιά. Παράλληλα, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τα παιχνίδια του νέου Fight 4 Your Friends Co-Op Shooters Bundle:

Back 4 Blood

Zombie Army 4

Zombie Army Trilogy

Warhammer: Vermintide 2

Killing Floor 2

The Anacrusis

Βρείτε το νέο Humble Bundle πατώντας εδώ.