Αποκτήστε 8 φανταστικά horror παιχνίδια σε πάρα πολύ καλή τιμή

Μια ειδική προσφορά εν όψει του Halloween
18 Οκτωβρίου 2023 16:20
Αποκτήστε 8 φανταστικά horror παιχνίδια σε πάρα πολύ καλή τιμή

Όπως μας έχει συνηθίσει, το Humble Bundle μόλις έκανε διαθέσιμο το νέο του gaming πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει οκτώ παιχνίδια τρόμου, προφανώς με αφορμή το Χαλλογουίν, μια αργία η οποία εορτάζεται κυρίως σε χώρες του αγγλοσαξονικού κόσμου.

Ειδικότερα, το εν λόγω πακέτο κοστίζει €12.32 και είναι η κατάλληλη προετοιμασία για την κυκλοφορία του Alan Wake II στις 27 Οκτωβρίου, αφού περιλαμβάνει την Collector's Edition του πρώτου κεφαλαίου, το οποίο έχει λατρευτεί από την κοινότητα. Παράλληλα, περιλαμβάνονται και άλλες ποιοτικές indies προτάσεις, όπως το Tormented Souls που είναι κάτι σαν φόρος τιμής στα πρώτα Resident Evil και Silent Hill, καθώς και το πολύ ιδιαίτερο Bendy and the Ink Machine που ξεχωρίζει για το εικαστικό του. Συνολικά, τα περισσότερα παιχνίδια του Fright Your Life Bundle έχουν πάνω από 90% βαθμολογία χρηστών στο Steam.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε αντίθεση με τα περισσότερα πακέτα του Humble Bundle, δεν υπάρχει εναλλακτική με €1, με τα €12.32 να είναι το ελάχιστο ποσό που χρειάζεται να δαπανηθεί για τα Steam κλειδιά. Παράλληλα, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τα παιχνίδια του νέου Fright Your Life Bundle:

  1. STASIS: Bone Totem
  2. Bendy and the Dark Revival
  3. Alan Wake Collector's Edition
  4. Hidden Deep
  5. Tormented Souls
  6. Bendy and the Ink Machine
  7. Pathologic 2
  8. Moons of Madness