Νέο πακέτο παιχνιδιών προσφέρει σχεδόν όλα τα κεντρικά Resident Evil σε εκπληκτική τιμή

Με 4 διαφορετικά bundle για να διαλέξετε αυτό που θέλετε
10 Αυγούστου 2023 19:57
Νέο πακέτο παιχνιδιών προσφέρει σχεδόν όλα τα κεντρικά Resident Evil σε εκπληκτική τιμή

Το νέο Humble Bundle πακέτο μόλις κυκλοφόρησε και απευθύνεται στους λάτρεις του Resident Evil franchise. Με τίτλο “Resident Evil Decades of Horror” το νέο πακέτο του γνωστού καταστήματος προσφέρει σχεδόν όλα τα κεντρικά κεφάλαια της σειράς σε μία εκπληκτική τιμή.

Το συγκεκριμένο πακέτο χωρίζεται σε τέσσερις διαφορετικές βαθμίδες, όπου η κάθε μία έχει διαφορετική τιμή και προσφέρει διαφορετικά παιχνίδια. Ωστόσο, εάν θέλετε να τα αποκτήσετε όλα επίσης μπορείτε. Το πρώτο bundle προσφέρει το Episode 1 από το Resident Evil Revelations 2, το Resident Evil και το Resident Evil Revelations και κοστίζει 2.73 ευρώ.

Το δεύτερο bundle έχει όλα τα παραπάνω, αλλά και τα Resident Evil 6, Resident Evil 5 Gold Edition, Resident Evil 4 (2005), Resident Evil 0 και αντί για το Episode 1 του Revelations 2, δίνει την Deluxe έκδοση. Αυτό το πακέτο κοστίζει 9.11 ευρώ.

Το τρίτο πακέτο έχει τα παραπάνω, καθώς και τα Resident Evil 3 Remake, Resident Evil 2 Remake, Resident Evil 7 Biohazard και κοστίζει 18.23 ευρώ.

Το τέταρτο και τελευταίο πακέτο ανέρχεται στα 31.90 ευρώ, και έχει όλα τα παραπάνω παιχνίδια, καθώς και το Resident Evil Village και ένα κουπόνι που μειώνει την τιμή του Winters Expansion κατά 25%.

Βρείτε το Resident Evil Decades of Horror πατώντας εδώ. Όλα τα παιχνίδια είναι για το Steam.

Τα έσοδα του συγκεκριμένου πακέτου πηγαίνουν στα One Tree Planted και Code.org. Το Humble Bundle σάς επιτρέπει να επιλέξετε πόσα χρήματα θα διατεθούν για τον καλό σκοπό, πόσα στους developers και πόσα στην ίδια την πλατφόρμα κατά το check out.