Αποκτήστε 8 φανταστικά horror παιχνίδια σε τιμή χώμα!

Για τους λάτρεις του είδους
03 Απριλίου 2024 09:53
Αποκτήστε 8 φανταστικά horror παιχνίδια σε τιμή χώμα!

Το ολοκαίνουργιο πακέτο παιχνιδιών από το γνωστό site, Humble Bundle, είναι εδώ και προσφέρει σε μία καλή τιμή 8 φανταστικά horror παιχνίδια για το PC σας. Μιας και πολλά καταστήματα έχουν ξεκινήσει τις ανοιξιάτικες προσφορές τους, το εν λόγω κατάστημα είπε να κάνει κάτι διαφορετικό με το “Spring Scream” που απευθύνεται στους λάτρεις των τρομακτικών παιχνιδιών.

Πρόκειται για δύο διαφορετικά πακέτα με το πρώτο να προσφέρει τέσσερα παιχνίδια στην τιμή των €8.22, ενώ το δεύτερο περιέχει οκτώ τίτλους με λίγα παραπάνω χρήματα.

Αρχικά το πρώτο bundle έχει το Escape the Backrooms με βαθμολογία 91% στο Steam, το DEVOUR με 92% σε κριτικές, το Demonologist με επίσης 91% σε βαθμολογίες, αλλά και το Forewarned με 92%. Αυτό το πακέτο θα μπορεί να γίνει δικό σας με λίγο πάνω από 8 ευρώ.

Αν θέλετε, όμως, περισσότερα παιχνίδια στη συλλογή σας, τότε με 15.54 ευρώ, θα μπορείτε να πάρετε όλα τα παραπάνω μαζί με τα Amnesia: The Bunker (93% βαθμολογία στο Steam, My Friendly Neighborhood (96%), The Quarry με 80% βαθμολογία και Ad Infinitum με 84% στο Steam.

Βρείτε το Spring Scream του Humble Bundle πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τα συγκεκριμένα πακέτα είναι για καλό σκοπό και ότι στο checkout επιλέγετε εσείς το ποσοστό που θα δοθεί στα Lotus Outreach International και buildOn και πόσα χρήματα θα κρατήσει το ίδιο το Humble Bundle.

Να σημειωθεί ότι αυτό το πακέτο παιχνιδιών είναι μόνο για PC και πιο συγκεκριμένα για το Steam. Για περισσότερα παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.