Αποκτήστε το NBA2K23 και άλλα πέντε αθλητικά παιχνίδια με λιγότερα από 15 ευρώ

Μέσα από το Humble Bundle
15 Ιουνίου 2023 22:48
Αποκτήστε το NBA2K23 και άλλα πέντε αθλητικά παιχνίδια με λιγότερα από 15 ευρώ

Το νέο Humble Bundle έφτασε και αυτή τη φορά επικεντρώνεται σε αθλητικά παιχνίδια με το highlight να είναι το NBA2K23. Πιο συγκεκριμένα, το νέο πακέτο του ψηφιακού καταστήματος χωρίζεται σε τρία τμήματα, ανάλογα φυσικά το πόσο που επιθυμείτε να διαθέσετε.

Η πρώτη κατηγορία διαθέτει δύο τίτλους, το NBA 2K Playgrounds 2 και το WWE 2K Battlegrounds και ξεκινάει από τα 9.36 ευρώ. Η δεύτερη κατηγορία ξεκινάει από τα 14.04 ευρώ και προσφέρει τα δύο παραπάνω, καθώς και τα ΝΒΑ 2Κ23, OlliOlli World, Wave Break και Lethal League Blaze.

Η τελευταία βαθμίδα έχει όλα τα παραπάνω, καθώς και το Tape to Tape και ξεκινάει από τα 18.72 ευρώ. Μπορείτε φυσικά να επιλέξετε να πληρώσετε περισσότερα χρήματα από αυτές τις τιμές, μιας και πρόκειται για φιλανθρωπικό σκοπό. Σε αυτήν την περίπτωση, το Humble Bundle θα δώσει μέρος των εσόδων στα The Trevor Project και Covenant House.

Βρείτε το νέο Humble Bundle με τα παραπάνω παιχνίδια πατώντας εδώ.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι όλα τα παιχνίδια είναι για την πλατφόρμα της Valve, το Steam.

Το Humble Bundle σάς επιτρέπει να επιλέξετε πόσα χρήματα θα διατεθούν για τον καλό σκοπό, πόσα στους developers και πόσα στην ίδια την πλατφόρμα κατά το check out.