Νέο bundle με 8 παιχνίδια σε τιμή χώμα!

Από το Humble Bundle
13 Ιανουαρίου 2024 13:26
Νέο bundle με 8 παιχνίδια σε τιμή χώμα!

Το ολοκαίνουργιο πακέτο παιχνιδιών για το PC από το Humble Bundle για το 2024 μόλις έφτασε! Πιο συγκεκριμένα, το γνωστό κατάστημα έβαλε μια νέα προσφορά 8 παιχνιδιών που σίγουρα αξίζουν την προσοχή σας, ειδικά αν λατρεύετε τα «γρήγορα» παιχνίδια, αυτά τα παιχνίδια που δε σας αφήνουν σε ησυχία.

Πρόκειται για ένα πακέτο αυτή τη φορά που ξεκινάει από τα 9.15 ευρώ, αλλά έχετε και πάλι την επιλογή να πληρώσετε μεγαλύτερο ποσό για καλό σκοπό. Αναλυτικότερα, έχετε την επιλογή να δώσετε από 25-45 ευρώ, αλλά και ένα μεγαλύτερο χρηματικό ποσό, καθώς το Humble Bundle θα διαθέσει ένα ποσοστό στο Prevent Cancer Foundation.

Το νέο Huble Bundle, λοιπόν, ονομάζεται Awesome GDQ (Games Done Quick) 2024 Bundle και προσφέρει το πρώτο Bayonetta που έχει 90% σε βαθμολογία στο Steam, το Borderlands 2: Game of the Year Edition με 93% βαθμολογία στην πλατφόρμα της Valve, αλλά και το Celeste, με 97% βαθμολογία.

Συνεχίζοντας, σε αυτό το πακέτο παιχνιδιών θα βρείτε το Sprawl με 85%, το Bloodstained: Ritual of the Night -για τους λάτρεις των Castlevania- που έφτασε το 94% σε κριτικές στο Steam, καθώς και τα Astalon: Tears of the Earth, Sonic Adventure 2 και Sonic Adventure 2: Battle.

Βρείτε το νέο Humble Bundle πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο checkout επιλέγετε εσείς το ποσοστό που θα δοθεί στο Prevent Cancer Foundation και πόσα χρήματα θα κρατήσει το ίδιο το Humble Bundle.

Να σημειωθεί ότι αυτό το πακέτο παιχνιδιών είναι μόνο για PC και πιο συγκεκριμένα για το Steam. Για περισσότερα παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.