Το νέο Humble Bundle προσφέρει indie παιχνίδια για να χαλαρώσετε

Με τρία διαφορετικά πακέτα
24 Ιουλίου 2023 17:15
Το νέο Humble Bundle προσφέρει indie παιχνίδια για να χαλαρώσετε

Το ολοκαίνουργιο Humble Bundle είναι εδώ και απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που θέλουν να παίξουν indie παιχνίδια τώρα το καλοκαίρι για να χαλαρώσουν. Το bundle προσφέρει τρία διαφορετικά πακέτα που διαφέρουν στην τιμή, αλλά και στα παιχνίδια.

Το πρώτο πακέτο σάς δίνει το A Short Hike που έχει 99% βαθμολογία στο Steam, το Assemble with Care με 91% βαθμολογία στο Steam, καθώς και δύο κουπόνια για τα Haven Park και Hello Goodboy. Η τιμή του αγγίζει τα €4.56.

Το δεύτερο bundle έχει το Garden Story με 92% βαθμολογία στο Steam, καθώς και τα Lemon Cake (89%), Alba: A Wildlife Adventure (97%), A Short Hike, Assemble with Care, αλλά και δύο κουπόνια για τα Haven Park και Hello Goodboy. Η τιμή του ανέρχεται στα €7.30.

Το τελευταίο πακέτο έχει όλα τα παραπάνω, αλλά και το Cat Café Manager (86%), Witchy Life Story (85%) και Here Comes Niko με 91% βαθμολογία στο Steam.

Βρείτε το νέο Humble Bundle πατώντας εδώ.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι όλα τα παιχνίδια είναι για την πλατφόρμα της Valve, το Steam.

Τα έσοδα του συγκεκριμένου πακέτου πηγαίνουν στα Legal Defense Fund και American Civil Liberties Union (ACLU). Το Humble Bundle σάς επιτρέπει να επιλέξετε πόσα χρήματα θα διατεθούν για τον καλό σκοπό, πόσα στους developers και πόσα στην ίδια την πλατφόρμα κατά το check out.