Δείτε το Xbox Games Showcase 2023 με ελληνικούς υπότιτλους

Xbox και Bethesda δίνουν ραντεβού σε 7 ημέρες
05 Ιουνίου 2023 19:13
Δείτε το Xbox Games Showcase 2023 με ελληνικούς υπότιτλους

Απομένουν λιγότερο από 7 ημέρες για το μεγάλο και διπλό σόου του Xbox όπου όχι μόνο θα δούμε τι ετοιμάζουν τα στούντιο της εταιρίας, αλλά θα απολαύσουμε και μια ειδική παρουσίαση για το Starfield, το επόμενο σημαντικό αποκλειστικό παιχνίδι της πράσινης πλατφόρμας. 

Ενόψει του Xbox Games Showcase 2023, η Microsoft ανακοίνωσε πως για ακόμη μια χρονιά θα μπορείτε να απολαύσετε ζωντανά την παρουσίασή της με ελληνικούς υπότιτλους. Το σόου ξεκινάει στις 11 Ιουνίου στις 20:00 η ώρα Ελλάδος και μετά την σχεδόν δίωρη παρουσίαση θα ακολουθήσει το Starfield Direct, όπου η Bethesda θα δείξει εκτενώς τον άκρως αναμενόμενο sci-fi RPG τίτλο. Να σημειωθεί ότι τα streams του event στο YouTube θα προβάλλονται σε 4Κ ανάλυση στα 60fps, ενώ όλα τα υπόλοιπα streams όπως στο Twitch και το Facebook θα είναι στα 1080p/60fps. 

Το Xbox μέσω του Aaron Greenberg, έκανε εκτενώς tease για το τι θα αναμένουν οι gamers από το Xbox Games Showcase και περισσότερα θα μάθετε πατώντας εδώ

Για όλα όσα θα συμβούν στο σόου της Microsoft και το Summer Game Fest, αναμείνατε για την κάλυψη με ειδικά podcasts και ειδησεογραφία άμεσα και έγκυρα στο Unboxholics.com, υλικό απευθείας από την Αμερική, hands-on με άκρως αναμενόμενα παιχνίδια και διάφορες αποκλειστικότητες.

Για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των καλοκαιριών gaming events πατήστε εδώ