Τεράστιες εκπτώσεις σε παιχνίδια του Xbox στο Steam

Ξεκίνησε το Xbox Game Studios Publisher Sale
19 Απριλίου 2024 20:17
Τεράστιες εκπτώσεις σε παιχνίδια του Xbox στο Steam

H Microsoft μόλις ξεκίνησε πριν από λίγο το Xbox Game Studios Publisher Sale στο Steam, με δεκάδες παιχνίδια της σε έκπτωση. Αυτό σημαίνει, ότι αν θέλατε τόσο καιρό να αγοράσετε σε καλύτερη τιμή κάποιο παιχνίδι της εταιρίας, όπως το Age of Empires IV: Anniversary Edition τώρα είναι η ευκαιρία.

Αναλυτικότερα, έκπτωση έχει δει το πρόσφατο Forza Motorsport, το οποίο κοστίζει τώρα 34.99 ευρώ, το Sea of Thieves είναι στα 19.99 ευρώ, το Grounded με την Fully Yoked Edition του κάνει 23.99 ευρώ, ενώ υπάρχουν προσφορές στα Flight Simulator, Forza Horizon 5, Age of Empires IV Aniversary Edition, State of Decay 2, Hellblade: Senua’s Sacrifice, Halo The Master Chief Collection, Wasteland 3 και πολλά άλλα.

Μία από τις καλύτερες προσφορές, όπως σας ενημερώσαμε και σε σχετικό άρθρο νωρίτερα, είναι το Hellblade: Senua’s Sacrifice, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2017 και πλέον βρίσκεται στα 2.99 ευρώ. Η κανονική του τιμή είναι τα 29.99 ευρώ, αλλά πλέον έχει δει μεγάλη έκπτωση και είναι ό,τι πρέπει για να προετοιμαστείτε από τώρα για το sequel που θα έρθει τον Μάιο.

Βρείτε όλες τις προσφορές του Xbox στο Steam πατώντας εδώ.

Η Microsoft διαφημίζει κιόλας στο Steam ότι πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσουν και άλλα δικά της παιχνίδια στην πλατφόρμα, όπως είναι το Senua’s Saga: Hellblade II, το Ara History Untold και το Avowed της Obsidian.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: