Τεράστια έκπτωση για το εκπληκτικό Hellblade: Senua's Sacrifice στο Steam!

Κοστίζει μόλις 2.99 ευρώ!
19 Απριλίου 2024 18:08
Τεράστια έκπτωση για το εκπληκτικό Hellblade: Senua's Sacrifice στο Steam!

Με αφορμή τις νέες προσφορές “Xbox Game Studios Publisher Sale” στο Steam, η Microsoft έβαλε σε έκπτωση ένα εκπληκτικό παιχνίδι που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας. Όπως είδατε και από τον τίτλο, το Hellblade: Senua's Sacrifice της Ninja Theory βρίσκεται και πάλι σε μία πολύ χαμηλή τιμή στην πλατφόρμα της Valve και είναι η ευκαιρία να το προσθέσετε στη συλλογή σας αν το θέλατε.

Η αρχική τιμή του παιχνιδιού είναι στα 29.99 ευρώ, αλλά αυτή τη στιγμή μπορείτε να το κάνετε δικό σας με μόλις 2.99 ευρώ! Ναι, καλά διαβάσατε. Μπορείτε και εσείς να ζήσετε την εκπληκτική και ιδιαίτερη περιπέτεια της Senua με λιγότερα από 3 ευρώ. Ο τίτλος έχει αυτή τη στιγμή στο Steam “Very Positive” κριτικές με περισσότερα από 56.000 reviews από τους χρήστες. 

Αποκτήστε το Hellblade: Senua's Sacrifice με 2.99 ευρώ πατώντας εδώ.

Το πρώτο Hellblade θα βρίσκεται σε αυτή την τιμή μέχρι και τις 25 Απριλίου. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2017 και αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο σε PC, αλλά και κονσόλες όπως το PlayStation και το Xbox, αλλά και στο Nintendo Switch.

Η περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρει τα εξής:

Από τους δημιουργούς των Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West, και DmC: Devil May Cry, έρχεται ένα βάναυσο ταξίδι μιας πολεμίστριας. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στην εποχή των Βίκινγκ, με μία Celtic πολεμίστρια που ξεκινά να αναζητεί την ψυχή του νεκρού συντρόφου της.

Όσον αφορά το sequel που θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαίου:

Στο Hellblade 2 η Senua ακολουθεί το μονοπάτι των Βίκινγκς, οι οποίοι έχουν σκλαβώσει τους ανθρώπους της στην Ισλανδία. Δε φοβάται πλέον τα οράματά της και προσαρμόζεται στο νέο της ρόλο ως ένας φάρος ελπίδας για τους συμπατριώτες της. Επίσης, οι developers έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στο ανανεωμένο σύστημα μάχης του παιχνιδιού το οποίο θα είνια διαφορετικό και αδυσώπητο.

Οι developers αποκάλυψαν πως και για το sequel συνεργάτηκαν πάλι με τον εξειδικευμένο καθηγητή Paul Fletcher, για να αποτυπωθεί η ψύχωση της Senua με τον πιο αυθεντικό τρόπο. Σε αυτό το χαρακτηριστικό βοηθάει και ενδυναμώνει την εμπειρία η binaural audio τεχνολογία της Ninja Theory, η οποία πλέον θα χρησιμοποιείται και στη μουσική και τα ηχητικά εφέ, ενώ στο soundtrack συμμετέχει η σκανδιναβική folk metal μπάντα "Heilung". Για αυτόν τον σκοπό, κατασκευάστηκε στα γραφεία της Ninja Theory ένα νέο motion capture studio τελευταίας τεχνολογίας για να καταγραφεί με τον απόλυτο ρεαλισμό η ερμηνεία της Jeurgens.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.