Gears 6: Έρχεται η επίσημη ανακοίνωσή του - Ποιος άλλος το έκανε tease;

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Xbox Summer Showcase
25 Απριλίου 2024 17:26
Gears 6: Έρχεται η επίσημη ανακοίνωσή του - Ποιος άλλος το έκανε tease;

Πρόσφατα, ο γνωστός insider και ρεπόρτερ, Jeff Grubb αποκάλυψε ότι το Gears 6 και η παρουσίασή του είναι προ των πυλών και πιο συγκεκριμένα για τον ερχόμενο Ιούνιο στο Xbox Games Showcase. Τώρα, έχουμε πρακτικά την επιβεβαίωση αυτού του ρεπορτάζ από μια άλλη πηγή. 

Αυτή η πηγή που κλείνει το μάτι σε όλους τους fans του Gears of War είναι ο ηθοποιός Liam McIntyre, ο οποιός δανείζει τη φωνή και το motion capture του στον JD Fenix (γιο του Marcus). Πιο συγκεκριμένα ο voice actor απάντησε σε ένα tweet ενός χρήστη στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) όπου τον ρωτούσε αν θα συμμετέχει στο Gears 6. 

ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS για το Gears 5


Η ερώτηση αφορούσε το φινάλε του Gears 5 στο οποίο δίνεται η επιλογή στον παίκτη να σώσει έναν από τους δύο πρωταγωνιστές του παιχνιδιού που βρίσκονται σε κίνδυνο. Έτσι ο παίκτης επιλέγει να σώσει τον JD ή τον Del Walker αφήνοντας τον άλλο να πεθάνει. Ο συγκεκριμένος fan ήθελε να μάθει αν ο θάνατός του θα είναι "canon" (άρα οριστικός) στο Gears 6 με τον McIntyre να απαντάει ευθέως ότι όλα θα τα μάθουμε τον Ιούνιο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Gears of War. 

"Δεν έχω ιδέα. Νομίζω το Gears of War θα μας τα πει όλα τον Ιούνιο" έγραψε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας ότι στις 9 Ιουνίου στο πλαίσιο του Xbox Game Showcase θα προβληθεί το πρώτο teaser του Gears 6, όπως είχε αναφέρει και ο Grubb πριν από μερικό καιρό.

 

Από πλευράς της The Coalition, του στούντιου υπεύθυνου για την ανάπτυξη όλων των τίτλων του πολύτιμου franchise της Microsoft και του Xbox, είχε αναφέρει τον Μάιο του 2021 ότι κάνει τη μετάβαση στη Unreal Engine 5, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ξεκίνησε την ανάπτυξη του Gears 6 με τη νεότερη και ομορφότερη έκδοση της μηχανής γραφικών. 

Να θυμίσουμε ότι η Coalition έχει προσφέρει δύο μεγάλα κεφάλαια στο franchise, το Gears 4 του 2016 και το Gears 5 του 2019. Παράλληλα έχει ακουστεί έντονα η φήμη ότι θα σπάσει η αποκλειστικότητα του Gears of War και πως θα έρθει και στο PlayStation