Αποκτήστε εντελώς δωρεάν 3 μήνες στο Apple TV+ αν έχετε Xbox!

Νέα προσφορά από την Apple
19 Απριλίου 2024 20:43
Αποκτήστε εντελώς δωρεάν 3 μήνες στο Apple TV+ αν έχετε Xbox!

Η Microsoft συνεργάζεται με την Apple και σας προσφέρουν 3 μήνες δωρεάν Apple TV+, τη συνδρομητική υπηρεσία της δεύτερης, στην οποία μπορείτε να απολαύσετε ταινίες και σειρές.

Η Microsoft αναφέρει ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε το Xbox σας και να κατεβάσετε το Apple TV -αν δεν το έχετε ήδη εγκατεστημένο και έπειτα να επιλέξετε τη δωρεάν συνδρομή των 3 μηνών. Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο Apple TV+ θα βρείτε αρκετό περιεχόμενο, από τη σειρά Dark Matter που έρχεται, το Killers of the Flower Moon του Martin Scorsese με τον Leonardo DiCaprio, αλλά και το Masters of the Air που είδαμε τον Ιανουάριο.

Επίσης, θα βρείτε και το Monarch: Legacy of Monsters, τη νέα μεγάλη σειρά του Apple TV+ που διαδραματίζεται στον κόσμο του Godzilla. Το συγκεκριμένο σόου είχε λάβει αρκετά θετικά σχόλια όταν κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο, οπότε αν είστε λάτρεις αυτού του σύμπαντος θα πρέπει να του ρίξετε μια ματιά.

Η Apple συνεργάζεται με πολλές εταιρίες τον τελευταίο καιρό, όπως είναι και η Sony και προσφέρει δωρεάν μήνες στο Apple TV+, έτσι ώστε να μεγαλώσει τους συνδρομητές της στο μέλλον.

Βιαστείτε, όμως, καθώς η προσφορά του Xbox θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουλίου. Μόλις περάσουν οι τρεις μήνες η Apple θα ξεκινήσει να σας χρεώνει με τον μήνα, ενώ έχετε φυσικά και την επιλογή να ακυρώσετε τη συνδρομή όποτε εσείς επιθυμείτε.

Τέλος, για να δείτε Apple TV+ θα πρέπει να έχετε Apple ID, αν δεν έχετε λογαριασμό στην Apple, τότε ακολουθήστε τα βήματα που θα δείτε στην οθόνη σας για να δημιουργήσετε.