Summer Game Fest 2023: Το Πρόγραμμα

Ένας «χάρτης» για τα gaming events του καλοκαιριού
18 Μαΐου 2023 20:52
Summer Game Fest 2023: Το Πρόγραμμα

Πριν από μερικές εβδομάδες ταρακούνησε τη gaming βιομηχανία η είδηση πως η E3 2023 ακυρώθηκε. Παρόλα αυτά, όπως σας είχα αναλύσει εκτενώς, η E3 δεν πέθανε, απλά πλέον θα την αποκαλούμε Summer Game Fest.

Ναι, το gaming καλοκαίρι ζει και βασιλεύει και το πρόγραμμα είναι φορτωμένο! Η ομάδα των Unboxholics θα κάνει φυσικά το ταξίδι στην άλλη πλευρά του Aτλαντικού και θα είναι μέσα στο YouTube Theater για να παρακολουθήσει ζωντανά το μεγάλο σόου του Geoff Keighley στις 8 Ιουνίου. Μπορείτε να περιμένετε κάλυψη με ειδικά podcasts, όλες τις ειδήσεις άμεσα και έγκυρα στο Unboxholics.com, υλικό απευθείας από το Λος Άντζελες, hands-on με άκρως αναμενόμενα παιχνίδια και διάφορες αποκλειστικότητες που δε θα κάνουμε ακόμη spoil.

Το μόνο σίγουρο είναι ένα: Οι επόμενες εβδομάδες αναμένεται να είναι ιδιαίτερα καυτές για τους gamers.

Το PlayStation θα ανοίξει το χορό φέτος, με το πρώτο PlayStation Showcase εδώ και πολύ καιρό, αφού η εταιρία είχε αποφασίσει να προσπεράσει την περσυνή χρονιά. Όπως αντιλαμβάνεστε, θα έχουμε να κάνουμε με μια πολύ μεγάλη παρουσίαση που πέρα από το άκρως αναμενόμενο Marvel’s Spider-Man 2 της Insomniac Games αναμένεται να έχει και πολλές ακόμη εκπλήξεις, τόσο από τις ταλαντούχες ομάδες των PlayStation Studios, όσο και από third-party συνεργάτες.

Από την άλλη, το Xbox Games Showcase 2023 είναι ίσως το πιο κρίσιμο εδώ και πολύ καιρό για τη Microsoft, αφού μετά το στραβοπάτημα του Redfall και τις καθυστερήσεις του τεράστιου deal για την εξαγορά της Activision-Blizzard, πολλοί gamers αναρωτιούνται ποια είναι τα σχέδια του Phil Spencer και της ομάδας του. Φυσικά, η ανυπομονησία έχει χτυπήσει κόκκινο και για το Starfield, το άκρως αναμενόμενο διαστημικό RPG της Bethesda που εδώ και καιρό είναι και επίσημα το παιχνίδι που θέλουν περισσότερο από κάθε άλλο οι PC gamers σύμφωνα με τα δεδομένα του Steam.

Τεράστιο ενδιαφέρουν θα έχει και το εναρκτήριο σόου του Summer Game Fest που θα παρουσιάσει ο ίδιος ο Geoff. Όπως αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, το πρόγραμμα είναι φορτωμένο με σημαντικά events, οπότε παρακάτω θα βρείτε συγκεντρωμένα τα σημαντικότερα happenings του gaming καλοκαιριού για να είστε έτοιμοι. Όλες οι ώρες που αναγράφονται έχουν μετατραπεί προφανώς σε ώρες Ελλάδος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τα μέχρι τώρα επιβεβαιωμένα, σημαντικότερα events του Summer Game Fest 2023:

PlayStation Showcase 2023 - 24 Μαΐου | 11:00 μ.μ.

Meta Quest Gaming Showcase 2023 - 1 Ιουνίου | 8:00 μ.μ.

Summer Game Fest 2023 Showcase - 8 Ιουνίου | 10:00 μ.μ.

Day of the Devs: Summer Game Fest 2023 Edition - 9 Ιουνίου | 00:00 π.μ.

Future Games Show: Summer Showcase 2023 - 10 Ιουνίου | 8:00 μ.μ.

Xbox Games Showcase 2023 - 11 Ιουνίου | 8:00 μ.μ.

Starfield Direct - 11 Ιουνίου | Αμέσως μετά το τέλος Xbox Games Showcase

PC Gaming Show 2023 - 11 Ιουνίου | 11:00 μ.μ.

Final Fantasy XVI Pre-Launch Celebration - 12 Ιουνίου | 1:00 π.μ.

Ubisoft Forward - 12 Ιουνίου

Xbox Games Showcase 2023 Extended - 13 Ιουνίου 8:00 μ.μ.

Gamescom 2023: Opening Night Live - 22 Αυγούστου