Lies of P: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο souls παιχνίδι!

Η αντίστροφη μέτρηση μπορεί να ξεκινήσει
19 Φεβρουαρίου 2023 19:05
Lies of P: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο souls παιχνίδι!

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η ομάδα ανάπτυξης Round8 Studio είχε δώσει στα φώτα της δημοσιότητας ένα χορταστικό gameplay βίντεο από το Lies of P, το επερχόμενο “Soulsborn” παιχνίδι της που έχει κλέψει τις εντυπώσεις εδώ και καιρό.

Τώρα, σε συνεργασία με την publishing εταιρία Neowiz, η ομάδα αποκάλυψε ότι το Lies of P θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023 και πιο συγκεκριμένα τον Αύγουστο. Αυτό σημαίνει πως η αναμονή φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, αφού σε περίπου έξι μήνες ο τίτλος θα βρίσκεται στα χέρια των fans, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, η ιστορία του Lies of P θέλει τον παίκτη να ξυπνάει σε ένα εγκαταλελειμμένο σιδηροδρομικό σταθμό του Krat. Πρόκειται για μία πόλη που κατακλύζεται από τρέλα και αιματοχυσία. Μπροστά του, λοιπόν, βλέπει απλά ένα σημείωμα που λέει: «Βρες τον κ. Τζεπέτο. Είναι σε αυτή την πόλη».

Το παιχνίδι αντλεί έμπνευση από το παραμύθι του Πινόκιο. Μάλιστα, οι developers ετοιμάζουν και ένα μοναδικό σύστημα ‘ψεμάτων’, το οποίο θα αλλάζει το gameplay ανάλογα με τα όσα λέτε και κάνετε με τον χαρακτήρα σας.

Το Lies of P βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τις PlayStation και Xbox κονσόλες, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι όπως έχει επιβεβαιωθεί, θα καταφθάσει από την πρώτη ημέρα και στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass.

Tags: