Elden Ring Shadow of the Erdtree: Μάθαμε από εκεί που δεν την περιμέναμε την ημερομηνία του DLC

Στα The Game Awards την περιμέναμε, από αλλού μας βρήκε…
15 Δεκεμβρίου 2023 20:13
Elden Ring Shadow of the Erdtree: Μάθαμε από εκεί που δεν την περιμέναμε την ημερομηνία του DLC

Πριν κάποιες εβδομάδες o Elden Ring YouTuber ‘Ziostorm’ είχε αποκαλύψει πως σύμφωνα με ανώνυμες πηγές, η FromSoftware σκοπεύει να παρουσιάσει το 'Shadow of the Erdtree' πακέτο επέκτασης στα The Game Awards, με την ημερομηνία κυκλοφορίας του να είναι προγραμματισμένη για τις 5 Φεβρουαρίου του 2024.

Τελικά, οι πληροφορίες του αποδείχθηκε πως δεν ίσχυαν ή ενδεχομένως τα πλάνα της From Software άλλαξαν στην πορεία, αφού το σόου του Geoff ήρθε και πέρασε, χωρίς καμία απολύτως πληροφορία για το Elden Ring. Τώρα, ο Ziostorm έκανε μια νέα αποκάλυψη όμως, φέρνοντας στην επιφάνεια πιο χειροπιαστά αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι η ημερομηνία του Φεβρουαρίου τελικά ισχύει.

Αναλυτικότερα, η γνωστή εταιρία περιφερειακών Thrustmaster φαίνεται πως βιάστηκε και ανάρτησε πριν την ώρα της μια ιστοσελίδα για ένα collab που ετοιμάζει με την Bandai Namco. Συγκεκριμένα, η εταιρία ισχυρίζεται πως το Elden Ring Shadow of the Erdtree θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου. Για την ακρίβεια, επισημαίνει πως το DLC αναμένεται ακριβώς στην επέτειο κυκλοφορίας του αρχικού παιχνιδιού και έτσι η κυκλοφορία των ειδικών θεματικών περιφερειακών θα πραγματοποιηθεί τότε.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την σελίδα που αναρτήθηκε εκ παραδρομής και πλέον έχει κατέβει offline.

Την άποψή μας για το Elden Ring μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ. Ο Σάκης Καρπάς, ο οποίος είχε επιμεληθεί το video review είχε πει μεταξύ άλλων τα εξής:

Το Elden Ring, αρχικά, αδυνατεί να περιγράψει τον εαυτό του και νιώθεις ότι χάνει μέρος της ιδιοσυγκρασίας των Souls αλλά πολύ γρήγορα σου δίνει το μεγαλύτερο χαστούκι συνειδητοποίησης που έχεις εισπράξει από βιντεοπαιχνίδι. Μέχρι να συνέλθεις, έχεις μπει για βαθιά και βίαια στον σπουδαιότερο και πιο καθηλωτικό κόσμο που έχει γνωρίσει το μέσο τα τελευταία χρόνια.

Το Elden Ring βρίσκεται διαθέσιμο για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.