Lies of P: Δείτε τα νέα gameplay πλάνα από το εντυπωσιακό “Soulsborne” παιχνίδι

Ακόμα δεν μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει
14 Φεβρουαρίου 2023 15:54
Lies of P: Δείτε τα νέα gameplay πλάνα από το εντυπωσιακό “Soulsborne” παιχνίδι

To Round8 Studio έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο gameplay trailer από το Lies of P, το επερχόμενο “Soulsborn” παιχνίδι που έχει κλέψει τις εντυπώσεις εδώ και καιρό.

Το νέο βίντεο έρχεται μέσα από το νέο IGN FanFest και παρουσιάζει μεταξύ άλλων νέα πλάνα που δεν είχαμε δει στο παρελθόν. Ωστόσο, ακόμα δεν αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Βλέπουμε επίσης και αρκετές σκηνές από τον πρωταγωνιστή να μάχεται με διάφορα τέρατα που θα συναντήσετε σε αυτό το σκοτεινό ταξίδι, καθώς και μια μικρή ματιά από την τεράστια και εμβληματική πόλη του.

Η ιστορία του Lies of P:

Ο παίκτης ξυπνάει σε ένα εγκαταλελειμμένο σιδηροδρομικό σταθμό του Krat, μία πόλη που κατακλύζεται από τρέλα και αιματοχυσία και μπροστά του βλέπει ένα σημείωμα που λέει: «Βρες τον κ. Τζεπέτο. Είναι σε αυτή την πόλη».

Το παιχνίδι αντλεί έμπνευση από το παραμύθι του Πινόκιο. Μάλιστα, οι developers ετοιμάζουν και ένα μοναδικό σύστημα ‘ψεμάτων’, το οποίο θα αλλάζει το gameplay ανάλογα με τα όσα λέτε και κάνετε με τον χαρακτήρα σας.

Πότε και σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει το Lies of P:;

Το Lies of P αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation και Xbox κονσόλες, καθώς και για ηλεκτρονικούς υπολογιστές κάποια στιγμή μέσα στο 2023, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακριβώς το πότε. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι όπως έχει επιβεβαιωθεί, θα καταφθάσει από την πρώτη ημέρα και στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass.

Παρακολουθήστε το νέο gameplay trailer παρακάτω.

Tags: