Υπόσχεται πολλά το A Quiet Place: Day One με το νέο trailer του

Τον Ιούνιο στους κινηματογράφους
09 Μαΐου 2024 17:30
Υπόσχεται πολλά το A Quiet Place: Day One με το νέο trailer του

Η Paramount Pictures κυκλοφόρησε το δεύτερο επίσημο trailer του A Quiet Place: Day One, του οποίου όπως μαρτυράει και ο τίτλος του, θα επικεντρωθεί στην πρώτη μέρα, όπου ξεκίνησαν όλα. Η ταινία θα είναι prequel του A Quiet Place και θέλει να σας διηγηθεί μια νέα ιστορία, με νέους ηθοποιούς, λίγο πριν ξεσπάσει η «πανδημία».

Σε αυτό το project δεν πρωταγωνιστεί ο δημιουργός του franchise, John Krasinski, αφού έχει αναλάβει πλέον μόνο το ρόλο του παραγωγού. Ο Michael Sarnoski ανέλαβε τη σκηνοθεσία, έχοντας στις πλάτες του το "Pig" (2021) με τον Nicolas Cage. Σε αυτή την ταινία, θα μεταφερθούμε στην αρχή της εξωγήινης εισβολής όπου κατέκλεισαν κάθε γωνιά της Γης αυτά τα εξωγήινα πλάσματα με την υπερηχητική ακοή, αλλά και σε ένα άλλος μέρος με νέους πρωταγωνιστές αντί για την οικογένεια Abbott.

To Α Quiet Place: Day One μεταφέρεται στη Νέα Υόρκη την πρώτη μέρα της εισβολής με πρωταγωνίστρια την Lupita Nyong'o (Us, Black Panther), τον Joseph Quinn (Eddie του Stranger Things 4) και τον Djimon Hounsou (Gladiator, Blood Diamond) που επιστρέφει από το A Quiet Place Part II. Το cast συμπληρώνουν οι Alex Wolff (Hereditary) και Denis O'Hare (True Blood).

Το A Quiet Place: Day One θα παίξει στους κινηματογράφους της Ελλάδας την Πέμπτη 27 Ιουνίου, ενώ μία μέρα μετά θα παίξει και στην Αμερική και σε άλλες περιοχές. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.