Αποκαλύφθηκε το όνομα της spin-off ταινίας του “A Quiet Place”

Νέες πληροφορίες
29 Απριλίου 2022 00:14
Αποκαλύφθηκε το όνομα της spin-off ταινίας του “A Quiet Place”

Η Paramount Pictures αποκάλυψε κάποιες πληροφορίες για το spin-off φιλμ του A Quiet Place, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα το 2023 και θα ονομάζεται όπως έγινε γνωστό, “A Quiet Place: Day One”. Τη σκηνοθεσία, μετά από πολλά εμπόδια, έχει αναλάβει τελικά ο Michael Sarnoski, μετά την αποχώρηση του Jeff Nichols, ενώ στην παραγωγή θα βρίσκεται κανονικά ο John Krasinski.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Sarnoski έχει σκηνοθετήσει και το εξαιρετικό “Pig” με τον Nicolas Cage. Τώρα, μέσα από το CinemaCon 2022, η Paramount αποκάλυψε τον προαναφερθέν τίτλο της ταινίας, που όπως μαρτυράει το όνομά του, πρόκειται για prequel και κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε πώς αυτά τα τέρατα έφτασαν στη Γη. Άλλωστε πήραμε και μια γεύση από αυτό στο A Quiet Place: Part II, αλλά το “Day One” θα επικεντρώνεται περισσότερο σε αυτό.

Δυστυχώς, όμως, δεν ξέρουμε ακόμα την πλοκή, αλλά ούτε ποιοι ηθοποιοί θα παίξουν. Η ελπίδα της Paramount για αυτήν την ταινία είναι στο να βοηθήσει να δημιουργηθεί ένα σύμπαν γύρω από το A Quiet Place, στο οποίο το στούντιο θα μπορεί να αρχίσει να χτίζει τα επόμενα χρόνια.

Το φιλμ ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2023, αλλά μέσα από μία νέα ανακοίνωση η Paramount επιβεβαίωσε πως λόγω της πανδημίας και της μετάλλαξης όμικρον, η ταινία θα λάβει μια μεγάλη καθυστέρηση. Έτσι, το νέο A Quiet Place θα καταφθάσει στη μεγάλη οθόνη στις 22 Σεπτεμβρίου του 2023.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.