Το spinoff του “A Quiet Place” μόλις έλαβε μια τεράστια καθυστέρηση

Λόγω της πανδημίας
22 Ιανουαρίου 2022 14:06
Το spinoff του “A Quiet Place” μόλις έλαβε μια τεράστια καθυστέρηση

Το σύμπαν του “A Quiet Place” πρόκειται να μεγαλώσει με μία ολοκαίνουργια spinoff ταινία με τα γεγονότα της να συνδέονται έμμεσα με τις δύο πρώτες ταινίες. Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει ότι παρόλο που ο John Krasinski θα βρίσκεται στο project ως εκτελεστικός παραγωγός, τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Jeff Nichols. Ωστόσο, πριν μήνες τελικά αποχώρησε από το project και πλέον ο σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Michael Sarnoski.

Το φιλμ ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2023, αλλά μέσα από μία νέα ανακοίνωση η Paramount επιβεβαίωσε πως λόγω της πανδημίας και της μετάλλαξης όμικρον, η ταινία θα λάβει μια μεγάλη καθυστέρηση. Έτσι, το νέο A Quiet Place θα καταφθάσει στη μεγάλη οθόνη στις 22 Σεπτεμβρίου του 2023.

Η ελπίδα της Paramount για αυτήν την ταινία είναι στο να βοηθήσει να δημιουργηθεί ένα σύμπαν γύρω από το A Quiet Place, στο οποίο το στούντιο θα μπορεί να αρχίσει να χτίζει τα επόμενα χρόνια. Μένει τώρα να δούμε τι σκαρώνουν οι δύο εξαιρετικά ταλαντούχοι δημιουργοί για το spinoff του A Quiet Place και τον post-apocalyptic κόσμο του, καθώς καμία πληροφορία δεν δόθηκε για την κατεύθυνση του σεναρίου.

A Quiet Place Part 3: Το σενάριο της επόμενης ταινίας είναι έτοιμο

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.