Το πρώτο trailer της prequel ταινίας του A Quiet Place είναι εδώ και κόβει την ανάσα

Ανακαλύψτε πως ο κόσμος σιώπησε...
07 Φεβρουαρίου 2024 17:05
Το πρώτο trailer της prequel ταινίας του A Quiet Place είναι εδώ και κόβει την ανάσα

Εν μέσω του Super Bowl 58 το περιμέναμε, αλλά η Paramount Pictures επιφύλασσε μια έκπληξη καθώς κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer του A Quiet Place: Day One, της prequel ταινίας του γνωστού franchise τρόμου δια χειρός John Krasinski. 

Στην προκειμένη όμως δεν συμμετέχει ο Krasinski ούτε πίσω από την κάμερα (παρά μόνο σε ρόλο παραγωγού), καθώς ο Michael Sarnoski ανέλαβε τη σκηνοθεσία, έχοντας στις πλάτες του το "Pig" (2021) με τον Nicolas Cage. Όπως αφήνει να εννοηθεί και ο υπότιτλος της ταινίας, θα μεταφερθούμε στην αρχή της εξωγήινης εισβολής όπου κατέκλεισαν κάθε γωνιά της Γης αυτά τα εξωγήινα πλάσματα με την υπερηχητική ακοή, αλλά και σε ένα άλλος μέρος με νέους πρωταγωνιστές αντί για την οικογένεια Abbott. 

To Α Quiet Place: Day One μεταφέρεται στη Νέα Υόρκη την πρώτη μέρα της εισβολής με πρωταγωνίστρια την Lupita Nyong'o (Us, Black Panther), τον Joseph Quinn (Eddie του Stranger Things 4) και τον Djimon Hounsou (Gladiator, Blood Diamond) που επιστρέφει από το A Quiet Place Part II. Το cast συμπληρώνουν οι Alex Wolff (Hereditary) και Denis O'Hare (True Blood). Όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω η πρώτη ματιά στο νέο κεφάλαιο του post-apocalyptic horror franchise είναι καταιγιστική και...κόβει την ανάσα καθώς οι θεατές θα ανακαλύψουν πως σιώπησε όλος ο πλανήτης. 

Δείτε το trailer του A Quiet Place: Day One

Το A Quiet Place: Day One θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Ιουνίου 2024 στους κινηματογράφους.