Μάθαμε πληροφορίες και πότε θα παίξει στους κινηματογράφους το νέο A Quiet Place

Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή
28 Απριλίου 2023 13:31
Μάθαμε πληροφορίες και πότε θα παίξει στους κινηματογράφους το νέο A Quiet Place

Κατά τη διάρκεια του CinemaCon 2023, η Paramount Pictures επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη για τους fans ενός επιτυχημένου horror franchise της. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία αποκάλυψε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα το A Quiet Place: Day One, το οποίο θα λειτουργεί ως prequel των δύο πρώτων ταινιών.

Το Day One πρόκειται να μεγαλώσει το γενικό σύμπαν του franchise και αναμένεται να προβληθεί αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 8 Μαρτίου 2024. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η ταινία είχε λάβει μια τεράστια καθυστέρηση, καθώς αναμενόταν αρχικά να παίξει τον Μάρτιο του 2023. Μάλιστα, η Paramount έδειξε και τα πρώτα πλάνα στο κοινό του CinemaCon, αλλά δυστυχώς δεν έχουν διατεθεί για όλους τους υπόλοιπους.

Αυτό σημαίνει, όμως, ότι κατά πάσα πιθανότητα το πρώτο χειροπιαστό υλικό, ίσως έρθει πολύ σύντομα. Οι πληροφορίες για την ιστορία είναι ελάχιστες προς το παρόν, αλλά γνωρίζουμε ότι θα λαμβάνει χώρα στη Νέα Υόρκη με πρωταγωνίστρια την Lupita Nyong’o των Black Panther και Us.

Οι πρώτες πληροφορίες από το trailer που έπαιξε στο CinemaCon:

Η χαρακτήρας της Lupita Nyong’o βρίσκεται σε ένα λεωφορείο, καθώς μετεωρίτες πέφτουν στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας της εισβολής των τεράτων.

Όπως καταλάβατε, το Day One σηματοδοτεί την έναρξη της εισβολής σε αυτόν τον κόσμο και θα λαμβάνει χώρα αρκετό καιρό πριν από την πρώτη ταινία. Σκηνοθέτης είναι ο Michael Sarnoski του Pig, ενώ παίζουν επίσης και οι Joseph Quinn (Stranger Things) και Alex Wolff (Hereditary).

Την ιδέα για το A Quiet Place: Day One την είχε ο σκηνοθέτης των πρώτων ταινιών, ο John Krasinski και το σενάριο έγραψαν οι Michael Sarnoski και Jeff Nichols.