Star Wars Outlaws: Έχουμε νέα για την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού!

Καταφθάνει σε μερικούς μήνες από τώρα
03 Ιανουαρίου 2024 14:53
Star Wars Outlaws: Έχουμε νέα για την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού!

Όταν η Ubisoft είχε ανακοινώσει το Star Wars Outlaws πέρυσι το καλοκαίρι, τόνισε απλά πως η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για το 2024, αποκλειστικά στις κονσόλες νέας γενιάς, PS5 και Xbox Series X|S, καθώς και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Τώρα, χάρη στη Disney έχουμε νεότερα σχετικά με το πότε μπορούμε να περιμένουμε την άκρως αναμενόμενη Star Wars εμπειρία.

Συγκεκριμένα, η εταιρία έκανε μια ανάρτηση στο Disney Parks blog της για όλα όσα μπορούν να περιμένουν οι fans μέσα στο νέο έτος. Στο πλαίσιο αυτό αποκάλυψε πως το Star Wars Outlaws πρόκειται να κυκλοφορήσει προς το τέλος του έτους. Ειδικότερα, η ανάρτηση τονίζει:

Το Star Wars Outlaws, το open world Star Wars παιχνίδι, πρόκειται να κυκλοφορήσει στα τέλη του τρέχοντος έτους. Το παιχνίδι θα σας επιτρέπει να εξερευνήσετε ξεχωριστούς πλανήτες σε όλο τον γαλαξία, τόσο γνωστούς όσο και νέους. Μπορείτε να τα ρισκάρετε όλα, αναλαμβάνοντας το ρόλο της Kay Vess, μιας ανερχόμενης κλέφτρας που αναζητά την ελευθερία και τα μέσα για να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Αν είστε πρόθυμοι να πάρετε το ρίσκο, ο γαλαξίας είναι γεμάτος ευκαιρίες.

Αυτό σημαίνει πως έχουμε να κάνουμε με κυκλοφορία για την εορταστική περίοδο του έτους, δηλαδή από τον Σεπτέμβριο και μετά. Αν περιμένατε το παιχνίδι πριν το καλοκαίρι λοιπόν, καλό θα ήταν να οπλιστείτε με υπομονή.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το project, το "Outlaws" είναι το πρώτο open-world Star Wars παιχνίδι, όπως αναφέρει η αρχική ανακοίνωση της Ubisoft και τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στο "The Empire Strikes Back" και το "The Return of the Jedi". Πρωταγωνίστρια είναι μια scoundrel αλά Han Solo, ονόματι Kay Vess την οποία υποδύεται η ηθοποιός Humberly Gonzalez. Μαζί της έχει το πλασματάκι της, Nix, αλλά και το πιστό σύντροφο droid της, τον ND-5.

Σύμφωνα με τον director του τίτλου, Julian Gerighty, η Vess έχει βάλει στόχο να φέρει εις πέρας τη μεγαλύτερη ληστεία που είδε ποτέ ο υπόκοσμος του γαλαξία του Star Wars. Έτσι, θα αναλάβετε συμβόλαια και bounties γεμάτα ρίσκο και κίνδυνο, ενώ θα αντιμετωπίσετε τόσο την Αυτοκρατορία όσο και ό,τι απόβρασμα έχει βγάλει το Outer Rim και όχι μόνο.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται από το στούντιο των Division, την Massive Entertainment, που συνεργάζεται μαζί με την Lucasfilm Games. Αναμενόμενα, "τρέχει" στη Snowdrop Engine της σουηδικής ομάδας, προσφέροντας ένα φοβερό οπτικό αποτέλεσμα.