Ευχάριστα νέα για το πολυαναμενόμενο Star Wars Outlaws και την κυκλοφορία του

Τα λεγόμενα της Ubisoft πάνε κόντρα σε όλα όσα είχαν ακουστεί προηγουμένως
08 Φεβρουαρίου 2024 23:28
Ευχάριστα νέα για το πολυαναμενόμενο Star Wars Outlaws και την κυκλοφορία του

Κόντρα στις φήμες που είχαν ακουστεί τους προηγούμενους μήνες, έρχονται τα ευχάριστα νέα που επιφύλασσε η ίδια η Ubisoft για την κυκλοφορία του Star Wars: Outlaws, αναμφίβολα του πιο αναμενόμενου Star Wars παιχνιδιού μετά τα "Star Wars: Jedi" και ένα από τα πιο αναμενόμενα γενικά. 

Η γαλλική εκδότρια εταιρία επιβεβαίωσε μέσα από την πρόσφατη οικονομική της αναφορά ότι το Star Wars: Outlaws θα κυκλοφορήσει εντός του 2024. Με αυτή την δήλωση η Ubisoft πρακτικά κλειδώνει το παράθυρο κυκλοφορίας του "Outlaws" και έτσι -εκτός απροόπτου- δε θα ξεγλιστρήσει για τις αρχές του 2025. Σε παλιότερη ανάρτησή της η Disney είχε αναφέρει φειδωλά ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2024.

Παράλληλα, η Ubisoft ανέφερε ότι το Assassin's Creed: Codename Red θα κυκλοφορήσει μέσα στο διάστημα του οικονομικού έτους 2025, το οποίο τελειώνει τον Μάρτιο του 2025. Περισσότερα όμως για το lineup παιχνιδιών του FY2025 θα αποκαλύψει προς τον Μάιο. 

Tο "Outlaws" είναι το πρώτο open-world Star Wars παιχνίδι, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ubisoft και τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στο "The Empire Strikes Back" και το "The Return of the Jedi". Πρωταγωνίστρια είναι μια scoundrel αλά Han Solo, ονόματι Kay Vess την οποία υποδύεται η ηθοποιός Humberly Gonzalez. Μαζί της έχει το πλασματάκι της, Nix, αλλά και το πιστό σύντροφο droid της, τον ND-5.