Ενδέχεται να καθυστερήσει ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2024

Η Ubisoft φαίνεται πως δε θα τηρήσει το ραντεβού της με το Star Wars Outlaws
27 Οκτωβρίου 2023 09:29
Ενδέχεται να καθυστερήσει ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2024

Στη νεότερη οικονομική αναφορά της Ubisoft για το πρώτο μισό του τρέχοντος οικονομικού έτους της, η γαλλική εταιρία τόνισε πως καθυστερεί έναν από τους μεγαλύτερους τίτλους της για το 2024.

Αυτό το παιχνίδι εικάζεται έντονα πως είναι το Star Wars: Outlaws, το οποίο είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Ιούνιο στο πλαίσιο του Summer Game Fest, καθώς η Ubisoft αναφέρεται σε ένα "μεγάλο παιχνίδι" που θα κυκλοφορούσε στο τέλος του τρέχοντος οικονομικού τριμήνου της. "Η εταιρία αποφάσισε να κυκλοφορήσει το άλλο μεγάλο της παιχνίδι για το οικονομικό έτος 2024-2025, ούτως ώστε να μεγιστοποιήσει την αξία της δημιουργίας αυτής" αναφέρει η γαλλική εκδότρια εταιρία. 

Αν και δεν αναφέρεται ποτέ με το όνομά του, τα περισσότερα μέσα του εξωτερικού εικάζουν ότι πρόκειται για το πολυαναμενόμενο και φιλόδοξο Star Wars: Outlaws. Μάλιστα, το Kotaku από δύο διαφορετικές πηγές άκουσε ότι πρόκειται για το "Outlaws" μιας και σύμφωνα με παλιότερο ρεπορτάζ του, θα κυκλοφορούσε μέχρι τα τέλη του Μαρτίου του 2024. Επίσημα είχε δοθεί ένα παράθυρο κυκλοφορίας για το 2024 στην ανακοίνωσή του. 

Τι γίνεται τώρα αν ισχύει πράγματι το σενάριο για το Star Wars: Outlaws; Ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει εντός του 2025 -στην καλύτερη περίπτωση- όπου τελειώνει το επόμενο οικονομικό έτος της Ubisoft. 

Tο "Outlaws" είναι το πρώτο open-world Star Wars παιχνίδι, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ubisoft και τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στο "The Empire Strikes Back" και το "The Return of the Jedi". Πρωταγωνίστρια είναι μια scoundrel αλά Han Solo, ονόματι Kay Vess την οποία υποδύεται η ηθοποιός Humberly Gonzalez. Μαζί της έχει το πλασματάκι της, Nix, αλλά και το πιστό σύντροφο droid της, τον ND-5.