Με διαφορετικό "look" θα είναι ο Luffy στη νέα ταινία “One Piece Red” (ΦΩΤΟ)

Τα νέα ρούχα του Luffy είναι γεγονός
05 Απριλίου 2022 16:01
Με διαφορετικό "look" θα είναι ο Luffy στη νέα ταινία “One Piece Red” (ΦΩΤΟ)

Γνωρίζουμε αρκετό καιρό ότι πρόκειται να έρθει μία ολοκαίνουργια ταινία στο σύμπαν του “One Piece”, μιας και το franchise βρίσκεται την τελευταία περίοδο στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Εκτός από το απόλυτο παιχνίδι που αποκαλύφθηκε πριν μέρες, αλλά και την live-action σειρά που ετοιμάζει το Netflix, τον Αύγουστο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα και το anime φιλμ,“One Piece Red”.

Πρόκειται για μία πρωτότυπη ιστορία που έρχεται σε παραγωγή του Eiichiro Oda, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Goro Taniguchi. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια νέα αφίσα από την ταινία, η οποία αποκαλύπτει το νέο "look" του πρωταγωνιστή, του Luffy, ο οποίος αντί για τα τυπικά -και θρυλικά- ρούχα του, είναι αρκετά διαφορετικός με ένα ιδιαίτερο καπέλο πειρατή και ένα δερμάτινο μπουφάν.

Δείτε την αφίσα παρακάτω:

Το One Piece Red είναι 15η ταινία μεγάλου μήκους και φυσικά θα είναι βασισμένη στο ομώνυμο manga, με το σενάριο να έχει αναλάβει ο Kuroiwa Tsutomu. Το One Piece Red αναμένεται στην Ιαπωνία στις 6 Αυγούστου 2022, ενώ αργότερα θα έρθει και στα μέρη μας.

Tags: