Ανακοινώθηκε το “απόλυτο” RPG παιχνίδι του One Piece – Δείτε το trailer

Θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά
28 Μαρτίου 2022 17:50
Ανακοινώθηκε το “απόλυτο” RPG παιχνίδι του One Piece – Δείτε το trailer

Η Bandai Namco και η ομάδα ανάπτυξης ILCA ανακοίνωσαν το One Piece Odyssey, ένα ολοκαίνουργιο RPG παιχνίδι που βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4, PS5, Xbox Series X|S και PC. Με παράθυρο κυκλοφορίας του 2022, αυτό το παιχνίδι υπόσχεται να σας προσφέρει την απόλυτη One Piece εμπειρία, με μία πρωτότυπη ιστορία.

Ο Luffy αναζητεί ένα μυστηριώδες νησί για να συναντήσει τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματός του. Όλοι μαζί, θα έρθουν αντιμέτωποι με τέρατα που δεν έχουν δει στο παρελθόν, με τα πράγματα να παίρνουν γρήγορα μια απροσδόκητη τροπή. Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται πως όλοι οι fans του One Piece θα ζήσουν μια πρωτότυπη ιστορία. Έτσι, καλείστε να νικήσετε νέους εχθρούς και να βρείτε τη λύση σε διάφορα μυστήρια.

Αξίζει να αναφερθεί πως εκτός από τον Luffy, φυσικά και θα μπορείτε να παίξετε και ως Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie και Brook. Όπως έγινε γνωστό από την Bandai Namco, ο τίτλος βρίσκεται στα σκαριά πολλά χρόνια και το στούντιο δουλεύει σκληρά για να φέρει στους fans μία One Piece περιπέτεια, σε έναν τεράστιο κόσμο.

Το One Piece Odyssey αναμένεται μέσα στη χρονιά για τις PlayStation και τις Xbox κονσόλες, καθώς και για το PC (Steam). Δείτε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.