Η απόλυτη ταινία του One Piece έρχεται και αυτό είναι το πρώτο teaser

Ας αρχίσει το hype
29 Νοεμβρίου 2021 13:27
Η απόλυτη ταινία του One Piece έρχεται και αυτό είναι το πρώτο teaser

Με την κυκλοφορία του χιλιοστού επεισοδίου του One Piece, ξέρουμε ότι βρίσκεται και στα σκαριά μία ολοκαίνουργια anime ταινία, με τίτλο One Piece Red. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο φιλμ από την Toei Animation που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκε το πρώτο teaser που φυσικά ανεβάζει το hype στα ύψη, αφού μέσα σε 40 δευτερόλεπτα βλέπουμε μια κενή σελίδα από παρτιτούρες που καθώς προχωράει το βίντεο εμφανίζεται μια μυστηριώδη χαρακτήρας που λέει “η φωνή της θα φέρει την αιώνια ευτυχία ή την φυλάκιση”. Στο τέλος του εν λόγω teaser παίρνουμε και μια μικρή γεύση από τον Shanks, έναν αγαπητό χαρακτήρα του franchise.

Δυστυχώς, όμως, το teaser τελειώνει εκεί και δεν μάθαμε άλλες πληροφορίες για την anime ταινία. Αξίζει να αναφερθεί πως πρόκειται για μία πρωτότυπη ιστορία που έρχεται σε παραγωγή του Eiichiro Oda, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Goro Taniguchi.

Το One Piece Red αναμένεται στην Ιαπωνία στις 6 Αυγούστου 2022, ενώ αργότερα θα έρθει και στα μέρη μας. Δείτε το πρώτο teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.