One Piece: Αυτό είναι ολόκληρο το cast της live-action σειράς του Netflix

Προστέθηκαν τα νέα ονόματα
09 Μαρτίου 2022 09:27
One Piece: Αυτό είναι ολόκληρο το cast της live-action σειράς του Netflix

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι το Netflix ετοιμάζει μία live-action σειρά του One Piece, μιας παραγωγής που έχει αναλάβει η Tomorrow Studios του Cowbow Bebop και του Snowpiercer. Ο Eiichiro Oda θα είναι εκτελεστικός παραγωγός του σόου, με τον Steven Maeda (Lost, X-Files) να υπηρετεί ως showrunner. Μάλιστα, η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από δέκα επεισόδια σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία νέα είδηση για τη σειρά, που αφορά αυτή τη φορά τα νέα μέλη του cast. Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε πως οι Iñaki Godoy, Mackenyu, Emily Rudd, Jacob Romero Gibson, Taz Skylar, Morgan Davies, Ilia Isorelýs Paulino, Adian Scott, Jeff Ward, McKinley Belcher III και Vincent Regan θα βρίσκονται στο cast ως Monkey D. Luffy, Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Koby, Alvida, Helmeppo, Buggy, Arlong και Garp αντίστοιχα.

Έτσι, τα νέα μέλη της σειράς, σύμφωνα με το Deadline, είναι οι Morgan Davies (Evil Dead, Evil Dead Rise), Ilia Isorelýs Paulino (The Sex Lives of College Girls), Aidan Scott (Action Point), Jeff Ward (Hacks), McKinley Belcher III (Marriage Story) και Vincent Regan (300), σε ρόλους που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα.

To Netflix έχει επιχειρήσει στο παρελθόν κι άλλες live-action μεταφορές διάσημων manga και anime όπως αυτή του Bleach (2018), του Death Note (2017), του Full Metal Alchemist (2017), ενώ πρόσφατα έκανε τα αποκαλυπτήρια στη σειρά του Cowboy Bebop και στα σκαριά έχει και μια για το Avatar: The Last Airbender.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε πότε θα έρθει η live-action One Piece σειρά του Netflix.