Death Note 2: “Έχουμε κάτι πολύ καλό στα σκαριά – Το project παραμένει ζωντανό”

Ο σεναριογράφος μιλά με ενθουσιασμό για το sequel
12 Νοεμβρίου 2019 13:13
Death Note 2: “Έχουμε κάτι πολύ καλό στα σκαριά – Το project παραμένει ζωντανό”

Τα τελευταία χρόνια τα δημιουργήματα της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου έχουν γίνει τρομερά δημοφιλή, έχοντας αποκτήσει τεράστιο κοινό παγκοσμιώς. Φυσικά, αναφερόμαστε στα anime. Ελέω αυτής της επιτυχίας, πολλά στούντιο αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν αυτόν το “ντόρο” και να μεταφέρουν πολλά Ιαπωνικά ταξίδια και στη μεγάλη οθόνη με live-action μεταφορές. Attack on Titan, Gintama και Kakegurui είναι λίγα παραδείγματα. Μέσα στο όλο “μίγμα” των live-action μεταφορών βρίσκεται και το πασίγνωστο Death Note, το οποίο αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα δημοφιλέστερα anime.

Τον Αύγουστο του 2017, την πρεμιέρα του στο Netflix έκανε η live-action ταινία του Death Note υπό την επίβλεψη του Adam Wingard. Αυτή η διαφορετική προσέγγιση στο ταξίδι του Yagami Light δίχασε αρκετά την anime κοινότητα, με κύρια δικαιολογία πως η μεταφορά δεν ήταν πιστή στην αρχική υλοποίηση των Tsugumi Ohba και Takeshi Obata. Παρόλα αυτά, η ομάδα θεώρησε πως η ταινία ήταν μία επιτυχία και για αυτό έχει εδώ και καιρό στα σκαριά ένα sequel, για το οποίο επικρατεί “σιγή ιχθύος” όσον αφορά την πορεία του.

Αυτή η ησυχία φτάνει τώρα στο τέλος της. Ο Greg Russo, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την γραφή του Death Note 2 “τιτίβισε” με μεγάλο ενθουσιασμό για την πορεία της ταινίας. Συγκεκριμένα, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter αναφέρει πως “έχει κάτι πολύ καλό στα σκαριά για το franchise". Αν δεν μπορεί να μιλήσει για αυτό, "το όλο project είναι ζωντανό και σε καλά χέρια”.

Τώρα, το μόνο που απομένει είναι να αποκαλυφθεί και η ημερομηνία πρεμιέρας του Death Note 2, έτσι ώστε να δούμε και μόνοι μας πως θα συνεχιστεί η live-action μεταφορά.

Tags: